Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Nieuwezijds Armsteeg 19, Amsterdam

Prachtig gerenoveerd appartement, gelegen in het hart van Amsterdam. Dit appartement is 73m² (NEN-gemeten) en voorzien van luxe keuken met inbouwapparatuur, twee slaapkamers en een hoogwaardig afgewerkte badkamer.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Ingang op de tweede verdieping. Entree in de hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime lichte woonkamer is aan de achterzijde gelegen met doorlopend de keuken welke is voorzien van alle luxe inbouwapparatuur. Via de woonkamer is er toegang tot het balkon middels openslaande deuren.
Aan de voorzijde de twee ruime slaapkamers, welke beide beschikken over inbouwkasten. In het midden van het appartement de badkamer met ruime inloopdouche en wastafel met meubel.
Tevens een separaat w.c., ruime berging met wasmachineaansluiting aanwezig en een externe berging. Er bevindt zich vloerverwarming door het gehele appartement.

Locatie:
Het appartement is gelegen op een toplocatie in de historische binnenstad van Amsterdam. In de directe omgeving bevinden zich de Jordaan, Magna Plaza, de Bijenkorf en Soho House. In de omgeving ook een veelvoud aan gezellige terrassen, winkels, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Centraal station op loopafstand; vanuit hier elke 10 minuten treinen naar Schiphol.

Kenmerken:
- Woonoppervlak: 73m² (NEN gemeten)
- Bouwjaar: 1986
- Twee slaapkamers
- Balkon op het zuiden
- Mechanische ventilatie
- Separate berging
- Energielabel: C
- Appartement gerenoveerd in 2017
- Vloerverwarming in gehele appartement
- Bevindt zich in het centrum van Amsterdam
- Zeer actieve VVE met MJOP, professioneel beheerd
- Servicekosten appartement € 193,- per maand
- Erfpacht afgekocht t/m 15-08-2036 De eigenaar heeft de jaarcanon na deze datum ‘’vastgeklikt’’ op € 1.056,61 (wordt
jaarlijks geïndexeerd).
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door Engel & Völkers met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Engel & Völkers geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen Engel & Völkers niet worden aangerekend. Koper heeft de gelegenheid om een eigen NEN 2580 meting uit te (laten) voeren.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Nieuwezijds Armsteeg 19
Stad Amsterdam
Wijk Nieuwendijk-Noord
Ligging Aan rustige weg
In centrum
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1986
Woonoppervlakte 73m2
Energielabel C
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Engel & Völkers Amsterdam
E-mailadres amsterdamzuid@engelvoelkers.com
Telefoonnummer 020-7162418

Vergelijkbare woningen