Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Dit verrassend ruime 5-kamer appartement met voor- en achtertuin is gelegen in de zeer gewilde wijk Blijdorp. Het appartement is in 2023/2024 gemoderniseerd en gerenoveerd. Het appartement is van het gas afgegaan en is voorzien van de nieuwste elektrische vloerverwarming elementen en paneel radiatoren. Het is geheel voorzien van nieuwe kozijnen met dubbel glas.

De populaire jaren ’30 buurt Blijdorp is zeer centraal gelegen en staat garant voor plezierig wonen. Hier wonen betekent groen en rust om je heen gecombineerd met alle dagelijkse voorzieningen in de nabije omgeving. Denk hierbij aan supermarkten, speciaalzaken, restaurants, cafés, scholen en sportfaciliteiten. In de buurt bevindt zich het bekende Vroesenpark en diverse locaties voor sportactiviteiten zoals het Roel Langerakpark.
Diergaarde Blijdorp ligt op nog geen 5 minuten wandelen vanaf de woning. Het naastgelegen Oude Noorden en de Provenierswijk zijn ook zeker een bezoekje waard. Hier vind je tevens veel op het gebied van food, fashion & design. In de directe nabijheid ligt het centrum (10 minuten fietsen), het openbaar vervoer (o.a. Centraal Station en metrostation Blijdorp zeer dichtbij) en de uitvalswegen (A13 en A20).

Indeling
Begane grond
Centrale entree met trappenhuis naar de woningen en de ondergelegen bergingen.

Entree, ruime hal met toegang naar het souterrain. Een modern toilet met fonteintje. Nieuw modern verbouwde badkamer welke is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en opbergruimte.
De woning beschikt over drie slaapkamers welke gelegen zijn aan de tuinzijde. Eén van de slaapkamers heeft openslaande deuren die toegang bieden naar de verzorgde achtergelegen tuin. Alle kamers zijn voorzien van de nieuwe technische voorzieningen zoals elektrische verwarmingspanelen.
Via stalen binnendeuren komt men vanuit de hal de zeer ruime en lichte woon-/eetkamer binnen. De kamer heeft grote ramen en een toegang via deur naar de voorgelegen tuin. Aansluitend aan deze ruimte is de moderne open keuken gesitueerd. Deze heeft een brede U-opstelling en is voorzien van alle inbouwapparatuur. De gehele vloeroppervlakte in deze ruimte is voorzien van de nieuwste elektrische vloerverwarming.

Ondergelegen verdieping/ souterrain
Deze ruimte is op twee manieren te bereiken. Via het centrale trappenhuis waar je binnenkomt in een tussenhal met aansluiting voor de wasmachine en droger en boileropstelling.
Vanuit het appartement zelf is een binnentrap die ook in deze hal uitkomt en via een loopdeur is slaap/werkkamer bereikbaar.

De achtergelegen tuin is fraai aangelegd en heeft een zijdeur als ingang. De voortuin is via de loopdeur en bordes te bereiken.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1937
- Woonoppervlakte 114 m²
- Inhoud 411 m³
- Totaal gerenoveerd in 2023/2024
- De nieuwste elektrische vloerverwarming en verwarmingspanelen
- Diverse inbouw spots
- Nieuwe keuken met inbouwapparatuur; toilet en badkamer
- Voorgelegen tuin met balkon
- Fraai aangelegd achtertuin met achterom
- Bijdrage VVE € 175,-- per maand

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Van Beuningenstraat 1 -BG
Stad Rotterdam
Wijk Blijdorp
Ligging In centrum
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1937
Woonoppervlakte 114m2
Energielabel D
Kamers 5
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Tuin Ja, voor- en achtertuin
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Baljon Makelaars
E-mailadres info@baljonmakelaars.nl
Telefoonnummer 010-4223000

Vergelijkbare woningen