Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Wat een heerlijke, moderne en bovenal luxe woning is dit! Dit klassieke pand uit 1914 is in 2022/2023 omgetoverd tot een comfortabel en turnkey gezinshuis met maar liefst 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 balkons en een zonnige stadstuin op het zuiden. Deze energiezuinige woning (label B) heeft recent een nieuwe fundering gekregen.

Indeling:
Entree met garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping, entree naar de ruime, lichte woonkamer met een schitterende lichtinval door de hoge glazen achterpui. De woonkamer heeft een luxe open keuken in de nieuwste kleurstelling en is voorzien van een AEG vaatwasser, koelkast en vriezer, een combi oven en een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigunit, een Quooker en stenen werkblad.

De speelse indeling met trap naar het woongedeelte geven deze woning het net anders dan anders gevoel. De living heeft aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Modern toilet met fonteintje, meterkast.

Plafond en muren zijn strak afgewerkt, voorbereiding van lichtplan is gerealiseerd.

Eerste verdieping: ruime hal, separaat toilet met fonteintje royale slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar balkon. Ruime slaapkamer aan de voorzijde. Luxe eigentijdse badkamer met ligbad, inloopdouche met floordrain en handdouche, inbouwspots.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping is de overloop, separaat moderne toilet met fonteintje. Aan zowel de voorzijde als aan de achterzijde bevindt zich een ruime, lichte slaapkamer. Ook hier bevindt zich een luxe eigentijdse badkamer met inloopdouche met floordrain en handdouche, inbouwspots.

Zie de bijgevoegde plattegronden voor de maatvoering van deze turnkey woning!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1914;
- Woonoppervlakte: ca. 134 m² (conform NEN2580);
- Inhoud ca. 525 m³;
- Energielabel B;
- Turnkey: fundering, keuken, badkamers, muren en plafonds, elektra, aan alles is gedacht;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Vloerverwarming op de begane grond;
- Splitlevel living (plafondhoogte woonkeuken 3.06m en zitgedeelte 3.79m);
- Verwarming en warm water middels c.v.-ketel (2023, eigendom);
- Tuin op het zuiden met een achterom;
- De woning heeft een nieuwe fundering;
- Woning is gelegen op afgekochte erfpachtgrond;
- Zelfbewoningsplicht voor de eerste drie jaar;
- Er is geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Er is een projectnotaris van toepassing;
- Oplevering per direct.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonvisie Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Vaandrigstraat 6
Stad Rotterdam
Ligging In woonwijk
Woningtype Woonhuis
Bouwjaar 1914
Woonoppervlakte 134m2
Energielabel B
Kamers 5
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Tuin achtertuin
Oplevering in overleg
Balkon ja
Dakterras ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Woonvisie Makelaars
E-mailadres info@woonvisie.nl
Telefoonnummer +31 10 2180280

Vergelijkbare woningen