Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Royaal herenhuis met eigen oprit voor meerdere auto’s en zonnige achtertuin aan de meest gewilde straat van Hillegersberg.

Dit forse familiehuis heeft een eigen geschiedenis, een rijk karakter en het persoonlijke verhaal van Rotterdamsch chef-kok Herman den Blijker, dat in alle geuren en kleuren wordt verteld.

Om de mogelijkheden van deze persoonlijke en op maat ingerichte twee-onder-een kap villa te laten zien, hebben we in opdracht van de eigenaar een aantal impressiebeelden met bijbehorende ingerichte plattegronden laten maken. Die slechts met een paar ingrepen werkelijkheid kunnen worden. Hierdoor is een heerlijk groot, 8-kamer gezinshuis ontstaan met maar liefst 5 slaapkamers en 3 badkamers, zonder enige afbraak aan de luxe en krachtige uitstraling waar deze magnifieke woning uitgevoerd.

Nu stap je binnen in meerdere werelden tegelijk. En al die werelden zijn op bedachtzame wijze door de jaren met elkaar vermengd en bieden een blik op de toekomstige kansen van een familiehuis op een geweldige locatie.

Beneden kun je eindeloos samenzijn, dineren, borrelen, gasten ontvangen en genieten van de rust en privacy. Maar de ultieme rust ervaar je past écht wanneer je de presidentiële suite, inclusief minibar, op de eerste verdieping betreedt. Je bevindt je in een luxe 5 sterrenhotel, gewoon aan je voeten thuis. Levendigheid, rust, natuur en de stad komen perfect samen.

De luxueuze twee-onder-een kap woning is fantastisch onderhouden, is voorzien van buitengewoon veel exclusieve materialen, ongekend fraai natuursteen, technische gadgets die het leven luxe omarmen én een keuken die in geen enkel ander huis te vinden is, waar je jezelf als een ware chefkok kunt uiten. In één woord: GOUD!

INDELING

PARKEREN OP EIGEN TERREIN
Vanaf de statige en levendige Straatweg geeft een stijlvol stalen hekwerk toegang tot de oprit met één parkeerplaats. Mogelijkheid tot het creëren van een oprit voor 2 auto’s op eigen terrein.

BEGANE GROND
Hier wil je eindeloos samenzijn, dineren, borrelen, gasten ontvangen en genieten van de rust en privacy.

Het retro dertiger herenhuis. Royale entree, ruime hal met inbouw garderobekasten, luxe toilet met eigen voorportaal, wandcloset en fontein, kelder, studeer-/mediakamer met open haard en ensuite separatie naar een thuisbar, een zeer royale woon-/eetkamer met open haard en een ongekend uitgebreide en luxe keuken met alle denkbare (en ondenkbare) professionele keukenapparatuur die een liefhebbers zich maar kan wensen, tv-liftsysteem, vouwpui naar de royale tuinkamer met fraaie lichtstraat, professionele wijnklimaatkasten, inbouwkasten, een open haard en een grote schuifpui naar de achtertuin.

De achtertuin met achterom, is gelegen aan een landelijk weiland dat grenst aan de Bergse Achterplas en garandeert een ongekende mate van privacy, waar de stad en natuur samen komen.

EERSTE VERDIEPING
Grote overloop met inloopkasten met toegang tot bergzolder, royale mastersuite met fenomenaal uitzicht over de Bergse Achterplas, dubbele schuifpui naar het groene (sedum)terras en veelzijdige kastenwanden met o.m. een minibar, luxe badkamer ensuite met vrijstaand ligbad, inloopdouche, duo wastafelmeubel en wandcloset, garderobekamer met vele luxe op maat gemaakte inbouwkasten en een aangrenzende wasruimte met inbouwkasten.

Mogelijke indeling:
De extra kastenkamer omgebouwd naar tweede slaapkamer met fraai uitzicht over de Straatweg en Bergse Voorplas. Aangrenzende tweede badkamer met de ruimte voor een inloopdouche, wastafel en plek voorde wasmachine en droger.

TWEEDE VERDIEPING
Overloop, toilet met wandcloset en fontein, voorslaapkamer, luxe badkamer ensuite met (Turks)stoombad/douche en wastafelmeubel, achterslaapkamer met inloopkast.

Mogelijke indeling:
Vergrote overloop met derde toilet met wandcloset en vaste kasten, Slaapkamer III aan de voorzijde met toegang naar de derde badkamer, Slaapkamer IV met uitzicht over de Achterplas, Slaapkamer V met gelijkwaardig prachtig vrij uitzicht.

BIJZONDERHEDEN

- Energielabel A
- 435 m² eigen grond
- 357 m² woonoppervlakte
- Compleet verbouwingsplan inclusief passende offerte voor een familiehuis met maar liefst 5 slaapkamers, woonkamer, tuinkamer, tv-kamer en 3 badkamers
- Uitgebreid alarm- en beveiligingssysteem met camerabewaking
- Parkeren op eigen terrein, mogelijkheid tot het creëren van een extra parkeerplaats.
- Achtertuin op het westen met vrij uitzicht en achterom
- Zeer hoogwaardig afgewerkt met exclusieve materialen
- Volledig geïsoleerd
- Grotendeels voorzien van stalen rolluiken
- Oplevering in goed overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Straatweg 149
Stad Rotterdam
Wijk Hillegersberg-Noord
Ligging In woonwijk
Aan water
Vrij uitzicht
Woningtype Woonhuis
Bouwjaar 2007
Woonoppervlakte 357m2
Energielabel A
Kamers 8
Slaapkamers 5
Badkamers 3
Tuin Ja, voor- en achtertuin
Oplevering In overleg
Parkeerplaats ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Baljon Makelaars
E-mailadres info@baljonmakelaars.nl
Telefoonnummer 010-4223000