Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Wat een waanzinnig leuk benedenhuis is dit! Een woonoppervlakte van 147m², een moderne open keuken, 3 volwaardige slaapkamers, 2 badkamers én een diepe achtertuin gelegen op het zuiden. Gecombineerd met de rust die je vindt op deze dynamische locatie, zo centraal gelegen, is het een unicum. Na binnenkomst onttrek je je aan de stad en kom je tot rust. Deze in stijl getransformeerde benedenwoning is in 2019 geheel verbouwd tot deze trendy stadswoning. De grote raampartijen, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde, geven een mooie, natuurlijke lichtinval. Het souterrain is op perfecte stahoogte (ca. 2,74 m). Hier wil je wonen!

De woning is gelegen op een zeer centrale locatie in Rotterdam; op 12 min loopafstand van het Centraal Station, op 6 minuten loopafstand van winkelcentrum Eudokiaplein met onder andere de Albert Heijn, Aldi en Gall & Gall. In de buurt vind je een enorm aanbod aan leuke restaurants en koffiebarretjes waaronder het net geopende Station Bergweg: een verzameling van culinaire horecagelegenheden onder één dak. In de nabije toekomst wordt hier het Hofbogenpark gerealiseerd: met andere woorden dit is een trendy wijk van Rotterdam die volop in ontwikkeling is. Natuurlijk vind je hier verder diverse sportfaciliteiten (waaronder het tot Rijksmonument benoemde Van Maanen zwembad), kinderopvang en scholen, openbaar vervoer (tram en metro) en zijn de uitvalswegen goed bereikbaar.

Parkeergelegenheid
De gemeentelijke overdekte parkeergarage, aan de overzijde gelegen op het Insulindeplein, geeft de mogelijkheid om uw auto of motor binnen te zetten. Met de gebruikelijke parkeervergunning is er een mogelijkheid om in de omliggende straten te kunnen parkeren.

Indeling
Bel etage
Entree, de hal heeft een gietvloer en hier vind je een ingebouwde kastenwand met garderobegedeelte en opstelling van de cv-ketel. Toilet met fonteintje. Via stoere stalen schuifdeuren is er toegang naar de iets hoger gelegen riante woonkamer voorzien van een massieve eikenhoutenvloer met visgraatmotief. De kozijnen zijn antraciet/zwart geschilderd wat een stoere moderne look geeft. De open luxe keuken heeft een antraciet kleurstelling en is opgebouwd uit kook/spoeleiland en veel kastruimte. Vanzelfsprekend is deze keuken uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een koel/vriescombinatie, afwasmachine, combinatie oven/magnetron en afzuigkap. Vanaf de woonkamer is er toegang naar het terras aan de achterzijde en de lager gelegen tuin.

Souterrain
Het souterrain bevindt zich onder de gehele verdieping en heeft een prachtige stahoogte van ca. 2,74m². Deze verdieping is geheel voorzien van vloerverwarming met een hoogwaardige PVC vloer in houtmotief. Via de gang is er toegang naar de riante 1ste slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar buiten. Via de inloopkast met stalen schuifdeur is er toegang naar badkamer 1 voorzien van een vrijstaand bad, wastafel met meubel en handdoekradiator. Apart toilet.

Slaapkamer 2 bevindt zich tevens aan de achterzijde. Badkamer 2 is voorzien van een grote inloopdouche met 2 douchekoppen, wastafel met meubel en handdoekradiator. Grote 3e slaapkamer aan de voorzijde met ingebouwde kast. Aparte ruimte voor opstelling van de wasmachine en droger en een bergruimte.

Tuin
De tuin is ca. 11 meter diep en heeft een zuidelijke oriëntatie. Hier geniet je de hele dag van de zon!

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1936
- Woonoppervlakte 147 m²
- Eigen grond
- Energielabel D
- Super centraal gelegen dubbele benedenwoning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en riante tuin op het zuiden
- Geheel verbouwd in 2019
- Luxe stijlvolle afwerking
- Eiken parketvloer en stijlvolle PVC-vloer met vloerverwarming in het souterrain
- Verwarming en warm water middels HR cv-ketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2019)
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
- Het souterrain is geheel voorzien van vloerverwarming
- Royaal terras aan de achterzijde met toegang naar de tuin
- Bijdrage VVE € 346,- per maand
- Parkeermogelijkheid in overdekte garage aan de overzijde of parkeervergunning
- In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen vanwege het bouwjaar

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Schieweg 54 -D
Stad Rotterdam
Wijk Blijdorp
Ligging In centrum
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1936
Woonoppervlakte 147m2
Energielabel D
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Tuin Ja, achtertuin
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Baljon Makelaars
E-mailadres info@baljonmakelaars.nl
Telefoonnummer 010-4223000

Vergelijkbare woningen