Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Betreed dit exclusieve penthouse, gelegen in het eigentijdse "Citybuilding" complex. Met een vorstelijke woonoppervlakte van 161 m², verdeeld over de 14e en 15e verdieping, biedt dit penthouse een ongeëvenaarde ervaring in het bruisende hart van Rotterdam. Geniet van een adembenemend vrij uitzicht, koester jezelf op het zonnige terras, ontspan in de ruime woonkamer of in één van de drie ruime slaapkamers.

Deze exclusieve woning wordt verder verrijkt door een eigen VIP-parkeerplaats op niveau -1 en een handige berging op niveau +1, waardoor het stadsleven een nieuwe dimensie krijgt. De locatie van dit penthouse is niet alleen geweldig, maar gewoonweg onweerstaanbaar. Trendy cafés, culinaire restaurants, charmante lunchgelegenheden, boetiekwinkels, de markt en de beroemde Markthal bevinden zich allemaal op een steenworp afstand.

Ervaar het gemak van stadsleven zonder concessies te doen aan luxe en ruimte. Met dagelijkse boodschappen binnen handbereik in de Markthal, de nabijgelegen supermarkt of de levendige (vers)markt, staat dit penthouse symbool voor de hoogste vorm van stedelijke elegantie.

Dit is jouw kans om te wonen in een hartje Rotterdams. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat je betoveren door de charme en grandeur van dit unieke appartement.

Indeling
Begane grond
De begane grond verwelkomt je met een imposante hoofdentree. Via de lift of de trap bereik je moeiteloos de verschillende verdiepingen, inclusief de berging en de exclusieve parkeerplaats.

14e verdieping
Entree, een ruime en brede hal met gelijk aan de rechterzijde van de woning de wasruimte en de trap naar de 15e verdieping. De badkamer is bereikbaar vanuit de gang en is voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en een toilet. Via de gang zijn alle 3 de slaapkamers en interne berging te bereiken.

15e verdieping
Bovenaan de trap komt u in de gang met een afgesloten toilet en loopt u zo de ruime woonkamer in met uw eigen afgesloten buitenruimte. Aan de achterzijde van de woning is de ruime keuken voorzien van alle moderne inbouwapparatuur.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 2002,
- Woonoppervlakte 161 m²
- Inhoud 583 m³
- Bijdrage VVE € 415,35 per maand voor de woning en berging
- Bijdrage VVE € 32,12 per maand voor de parkeerplaats
- Een eigen externe berging van ca. 31 m²
- Een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Librijesteeg 325
Stad Rotterdam
Wijk Stadsdriehoek
Ligging In centrum
Vrij uitzicht
Woningtype Appartement
Bouwjaar 2002
Woonoppervlakte 161m2
Energielabel A
Kamers 5
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Baljon Makelaars
E-mailadres info@baljonmakelaars.nl
Telefoonnummer 010-4223000