Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Dit wil je niet missen! Dubbel benedenhuis met 3 kamers gelegen in de populaire wijk Bergpolder in één van de meest iconische gebouwen, het 'Spoorpunt'. Het appartement is op supertoffe wijze totaal gerenoveerd én geïsoleerd, waarbij waanzinnige eyecatchers zijn gerealiseerd. Denk aan de stoere brickwall, trap en vide, maar ook het kookeiland waar je heerlijk kan borrelen en voor de thuiswerkers een fijne lichte werkplek. Buiten kom je ook niets tekort. Openslaande deuren naar de tuin en er is zelfs een gezamenlijk dakterras op de 5e verdieping, met uiteraard een spectaculair uitzicht. Het Spoorpunt aan de Hofbogen was een herontwikkelingsproject welke begin 2019 is opleverd. Er zijn 18 casco - gerenoveerde appartementen gerealiseerd, waardoor de nieuwe bewoners diverse mogelijkheden hebben gekregen om de woning in te delen en af te bouwen naar hun eigen wensen. Het appartement ligt naast het toekomstige Hofbogenpark. Op het langste monument van Nederland wordt een bijna 2 kilometer lange groene stadspark gerealiseerd, tot aan het centrum van Rotterdam. Onder de Hofbogen tref je nu al een aantal hippe designwinkels en restaurants aan. Verder ligt het zeer gunstig t.o.v. het stadscentrum, openbaar vervoer zoals tram, bus, metro (station Blijdorp) en trein (Centraal Station). De uitvalswegen A13, A16 en A20 zijn zeer goed bereikbaar.

Indeling Begane grond Entree, ruime woonkamer met aan de voorzijde het eetgedeelte. In het midden bevindt zich een schitterende open keuken met kookeiland. De keuken is van alle hedendaagse gemakken voorzien zoals een vaatwasser, maar ook een Quooker en combi-stoomoven van Siemens StudioLine. Zin in een borrel? Daar is het kookeiland de perfecte plek voor. Achterin in de woonkamer bevindt zich het zitgedeelte met openslaande deuren naar de achtertuin. Eerste verdieping Via een schitterende trap met bamboe tredes loop je langs de toffe brickwall naar de 1e verdieping. Op de ruime overloop is een gave bamboewand gemaakt voor de wc en het washok. De werkkamer met kastenwand waren voorheen opgedeeld in 2 slaapkamers. Grote slaapkamer aan achterzijde met open badkamer, welke is voorzien van een ruime inloopdouche en wastafelmeubel. In de vloer van de badkamer zijn voorzieningen getroffen om een ligbad te plaatsen. Buitenruimtes! Via openslaande deuren stap je de ruime en knusse tuin in. Je kijkt hier tegen de Hofbogen aan waar straks op het dak een waanzinnige stadstuin zal verreizen van maar liefst 2 km! De tuin is voorzien van elektra, water en er is een afgesloten achterom. Naast de privé tuin is er een gezamenlijk dakterras van ca. 60 m². Uiteraard heb je vanaf hier een schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam en meer!

Bijzonderheden - Bouwjaar 1925 - Volledig gerenoveerd en geïsoleerd in 2018/2019 - Energielabel B - Woonoppervlakte ca. 96 m² - Knusse tuin ca. 18 m² met afgesloten achterom - Gezamenlijk dakterras ca. 60 m² - 2 privé stallingsplaatsen voor fietsen in afgesloten ruimte - Privé berging van ca. 3 m² - Vloerverwarming begane grond - Verwarming en warm water middels HR cv-ketel 2018 - Waterontharder - Nieuw dakbedekking en isolatie 2018 - Toffe brickwall, trap en vide - Badkamer is voorzien van aansluitingen voor ligbad - Goed georganiseerde VvE, maandelijkse bijdrage € 160,- - Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Insulindestraat 216 -A
Stad Rotterdam
Wijk Bergpolder
Ligging Aan rustige weg
In centrum
Vrij uitzicht
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1925
Woonoppervlakte 96m2
Energielabel B
Kamers 4
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Tuin Ja, achtertuin
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Baljon Makelaars
E-mailadres info@baljonmakelaars.nl
Telefoonnummer 010-4223000

Vergelijkbare woningen