Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen
Whatsapp ons

Omschrijving

Hippe stadsloft, gelegen op de eerste etage van een iconisch gebouw in Rotterdam-Noord.

De woning is, na de externe renovatie, door de huidige bewoner in 2019 volledig en met bijzonder veel liefde gerenoveerd.

Licht, ruimte, uitzicht en een open uitstraling zijn de kenmerken van de loft, met de prachtige keuken als middelpunt. Het ruime balkon tegen het oude spoor aan, het Frans balkon op het Westen en natuurlijk het riante gezamenlijke dakterras zorgen voor ruim voldoende en gevarieerde buitenruimte. In de onderbouw vind je nog de eigen berging en een gezamenlijke fietsenstalling.

Over de styling en afwerking valt heel veel te vertellen. De foto’s en video’s geven hierbij een heel goede eerste indruk, maar voor de echte beleving nodigen we je graag uit voor een uitgebreide bezichtiging!

Het Spoorpunt in Rotterdam was na de bouw in 1922 de trots van de wijk Bergpolder. Maar nog geen honderd jaar later stond het gebouw er vervallen en verlaten bij. Zonder ingrijpen, zou alleen sloop nog verlossing bieden en een uniek stukje stad voorgoed verloren gaan. Met het concept Eén Blok Stad is – samen met de huidige bewoners – het pand behouden. Anno 2019 schittert het Spoorpunt weer als vanouds.

Begin 2017 startte de externe renovatie. Kwaliteit, detaillering en het overeind houden van het karakter van het Spoorpunt stonden voorop. Daarna waren de kopers aan de beurt. De liefde en aandacht die de ontwerpers in het werk hadden gestopt, stopten zij er ook dubbel en dwars in. Het resultaat: een gebouw met comfortabele stadswoningen op een bijzondere locatie, met unieke bewoners en dito uitstraling naar de buurt. Het lelijke eendje is een zwaan geworden…

De locatie is nu al erg leuk, maar wordt in de nabije toekomst nog leuker met de plannen voor de Rotterdamse Highline, waarin een park op het dak van de Hofbogen is bedacht. Het nog te realiseren twee kilometer lange park doorkruist allerlei wijken in Noord en dat betekent natuurlijk meer natuur in de buurt. Je kunt er wandelen, picknicken, sporten en spelen. Ook in de omliggende straten en pleinen moeten meer planten en bomen komen, zodat er een brede groene strook door de stad ontstaat. De gemeente verwacht ook nog meer ondernemers in de Hofbogen als het park gerealiseerd is. Onder het voormalige spoorviaduct vind je nu al allerlei fijne winkels en horeca.

INDELING
Bij binnenkomst op straatniveau vind je het verzorgde portiek met deurbellen, intercom en postkasten.
Aan de rechterzijde is er toegang tot de gezamenlijke fietsenstalling en de eigen berging.
Het portiek is ook via een achterom bereikbaar.
Middels het bijzondere en open stalen trappenhuis bereik je de eerste verdieping, met het ruime balkon en de entree tot de woning. Je stapt binnen in de hal, met toegang tot de meterkast en de luxe badkamer met een inloopdouche, toilet en wastafel. De open ruimte met de vele ramen en de schuin in het midden gepositioneerde keuken voelt heel licht en ruimtelijk aan. De slaapkamer is middels een fraaie pui van de living gescheiden.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1922
- Woonoppervlak circa 75 m2
- Privé buitenruimte circa 9 m2
- Gezamenlijke buitenruimte circa 50 m2
- Externe bergruimte circa 3 m2
- Inhoud circa 247 m3
- Externe en interne onderhoud perfect
- VvE zeer actief, bijdrage €72,99 per maand
- Oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Insulindestraat 210 A
Stad Rotterdam
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1922
Woonoppervlakte 75m2
Energielabel A
Kamers 2
Slaapkamers 1
Badkamers 0
Tuin zonneterras
Oplevering in overleg
Balkon ja
Dakterras ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Woonvisie Makelaars
E-mailadres info@woonvisie.nl
Telefoonnummer +31 10 2180280

Vergelijkbare woningen