Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

STADSLIEFHEBBERS OPGELET! Wil je wonen in het CENTRUM van Rotterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op slechts 5 minuutjes lopen van de binnenstad, dus echt in het hartje van de stad, is dit keurig onderhouden appartementencomplex gelegen. In 2019 is het volledige appartement gerenoveerd en voldoet hiermee volledig aan de moderne woonwensen! Het appartement heeft een praktische indeling en je kunt dit appartement met een aantal aanpassingen helemaal jouw fijne, nieuwe thuis maken! Een avondje op de bank of één van de vele restaurants/bars, zoals de Gele Kanarie op de hoek, opzoeken? Hier kan het allemaal!

Locatie:
Het appartement is gelegen op de grens tussen de wijken Rubroek en Stadsdriehoek. Deze bruisende locatie biedt een unieke mix tussen wonen, werken en leven en is daardoor continu in beweging. Het gebied ademt een sfeer van een historisch havengebied gecombineerd met hippe hotspots. Zo hoef jij je absoluut niet te vervelen! De populairste plekken zijn letterlijk om de hoek te vinden, waaronder de Markthal, Pannekoekstraat, Oude Haven en de Meent. Hier kun je optimaal genieten van leuke winkels, boetiekjes, restaurants en barren/cafés. Ook de Hoogstraat is helemaal hip & happening en voor creatieve en vernieuwde zaakjes en speciaalzaken ben je hier aan het juiste adres. Genoeg opties dus! Door de centrale ligging zijn werkelijk alle stadsgemakken, zoals supermarkten, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer binnen handbereik. Verder vindt de Rotterdamse Markt twee keer per week plaats op het levendige Binnenrotteplein waardoor verse producten in mum van tijd gehaald kunnen worden. Geniet van het stadse leven!

Indeling:
Op de begane grond bevindt zich de entree tot het complex, voorzien van brievenbussen en bellentableau. Middels een klein trappetje valt de lift te bereiken.

Het appartement bevindt zich op de 5e verdieping. Eenmaal binnen in de woonkamer valt je gelijk op hoe mooi het licht hier aan alle kanten naar binnenstroomt. Alles ziet er fris en strak uit!
Er is een aangename zithoek mogelijk aan de voorzijde. Zie je zelf al zitten, op de bank met een zak chips voor de tv? Via een deur wordt toegang verleend tot het zonnige balkon, waar je prachtig uitzicht hebt over de Goudsesingel en Mariniersweg. 's Zomers kun je hier heerlijk privé genieten van de stadse reuring!
Aan de achterzijde is een fraai kookeiland geplaatst waar je lekker aan kan eten. Ook de open keuken heeft een frisse uitstraling en is van alle gemakken voorzien, o.a. een Bora kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, koelvriescombinatie en vaatwasser. Op de verdieping vind je twee keurige slaapkamers met kunststof kozijnen. In de grootste slaapkamer bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en opstelplaats van de boiler. Natuurlijk is er ook nog de badkamer volledig gemaakt naar deze tijd met een mooi zitbad, fraai wasmeubel en hangend toilet. Dit kun je met recht een INSTAPKLAAR-appartement noemen met veel extra pluspunten!

De ruimtes zijn strak afgewerkt en voorzien van een mooie PVC vloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1941
- Oppervlakte: 56 m²
- Inpandige berging (afmeting ca. 3.60 x 3.60) voorzien van elektra
- Het appartement is gelegen op een unieke plek in Rotterdam. Super centraal, dichtbij het centrum, openbaar vervoer en uitgaansgelegenheden; schitterend uitzicht over de stad
- Mooi lichtinval in woonkamer
- Geheel gerenoveerd in 2019
- Keuken met kookeiland met Bora kookplaat
- Dubbele beglazing
- PVC vloer
- Moderne eigentijdse badkamer
- Gedeeltelijk houten en kunststof kozijnen
- Kosten VVE € 116,- en voorschot stookkosten € 117,62
- In de koopovereenkomst wordt een ouderdoms- en asbestclausule opgenomen, vanwege de leeftijd van het complex
- De woning is verhuurd geweest, daarom zal er een niet-feitelijk bewoond clausule opgenomen te worden. Dit is ook de reden dat de woning zonder Vragenlijst en Lijst van Zaken wordt verkocht
- Oplevering in overleg; kan snel

Biedlogboek
Makelaars zijn wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen. Biedingen kunt u, indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dient u daarna digitaal aan ons te bevestigen via uw MOVE-account.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoop makelaar in.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Herman Robbersstraat 112 -F
Stad Rotterdam
Wijk Rubroek
Ligging In woonwijk
In centrum
Vrij uitzicht
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1941
Woonoppervlakte 56m2
Energielabel F
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Voorberg NVM Makelaars
E-mailadres rotterdam@voorberg.nl
Telefoonnummer 010-2650040

Vergelijkbare woningen