Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

DUBBEL BENEDENHUIS met tuin op het Zuiden!

Oudbouw met de kwaliteit van nieuwbouw. Door de architect is een unieke combinatie gecreëerd met een indeling die naadloos aansluit op de woonwensen anno nu, waarbij de sfeer en uitstraling van het 19e eeuwse pand bewaard is gebleven.

Het gehele pand is naast de interne metamorfose, ook extern hoogwaardig gerenoveerd met o.a. een nieuwe fundering, nieuw dak, nieuwe kozijnen, nieuwe balkons en een fraai gerenoveerde voor- en achtergevel.

Het voormalige winkelpand is getransformeerd in een doordacht ingedeelde dubbele benedenwoning, oa. voorzien van een luxe badkamer, een moderne keuken met o.a. Quooker, visgraat vloeren en een zeer luxe algemene afwerking.

De begane grond is heel goed ingedeeld, met een woonkeuken aan de voorzijde, voorzien van een zitje in de "etalage". Gescheiden door het prachtige trappenhuis met staal en glas, vind je de royale living aan de achterzijde met dubbele openslaande deuren naar de overdekte veranda en de zonnige achtertuin. Het souterrain is tijdens het funderingsherstel voorzien van een betonnen bak, waar direct ook de vloerverwarming in is verwerkt. Dankzij de prettige stahoogte, de grote ramen aan de achterzijde en het beloopbaar glas aan de voorzijde heb je absoluut geen "keldergevoel". De ruimte is ingedeeld met een tweetal slaapkamers aan de achterzijde, een ruime werkkamer aan de voorzijde, een luxe badkamer, separaat toilet en een wasruimte.

De woning is gelegen in de gezellige en hippe buurt van het Oude Noorden van Rotterdam. Op het gebied van kleding, restaurants en cafeetjes zit je in deze buurt helemaal goed! Het Oude Noorden heeft meerdere pleinen waar regelmatig evenementen worden georganiseerd, zoals de Rotterdamse Oogst Markt op het Noordplein en sport- en spelfaciliteiten op het Johan Idaplein. Naar groen hoef je niet lang op zoek met de nabijheid van het Kralingse Bos en de oevers van de Rotte. De woning ligt dichtbij supermarkten, scholen en kinderdagverblijven. Bovendien is het stadscentrum vlakbij (10 minuten fietsen) en bevindt het openbaar vervoer (station Rotterdam Noord, tram en Centraal Station) zich in de buurt. De uitvalswegen (A13 en A20) zijn zeer gunstig gelegen.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1893;
- woonoppervlakte circa 141 m2;
- inhoud ca. 483 m3;
- woning is gelegen op eigen grond;
- fundering recent volledig vernieuwd;
- woning volledig gerenoveerd in 2018/2019;
- verwarming en warm water middels Cv-ketel (2018);
- projectnotaris van toepassing;
- oplevering in overleg.

Verkoper is eigenaar van het gehele pand. De Vereniging van eigenaren zal bij verkoop worden opgericht. Aangezien het pand zich in een uitstekende staat van onderhoud bevindt zal de maandelijkse bijdrage minimaal zijn.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Bergweg 238 A
Stad Rotterdam
Wijk Oude Noorden
Ligging In woonwijk
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1893
Woonoppervlakte 141m2
Kamers 4
Slaapkamers 2
Badkamers 0
Tuin achtertuin
Oplevering in overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Woonvisie Makelaars
E-mailadres info@woonvisie.nl
Telefoonnummer +31 10 218 0280

Vergelijkbare woningen