Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Een zeer stijlvol twee-onder-een-kap huis met een uiterst subtiele mix tussen fraaie twintiger jaren details en moderne luxe. Dit prachtige karakteristieke huis met bouwjaar 1924 is met oog voor smaak, detail en behoud van karakter volledig gemoderniseerd, waardoor het zijn originele charme behouden heeft, met alle hedendaagse gemakken.

Met onder meer adembenemende glas-in-lood ramen, ornamenten plafonds en karakteristieke paneeldeuren ademt dit huis een unieke sfeer uit. De royale uitbouw herbergt een moderne woonkeuken, waar koken een genot wordt dankzij de luxe keukenopstelling voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Dit royale huis biedt maar liefst 7 slaapkamers, twee badkamers en een multifunctioneel souterrain, waardoor het de ideale woonruimte is voor (grote) gezinnen. De begane grond verwelkomt je in een warme ambiance met een ruime woonkamer voorzien van fraaie visgraat parketvloer, een sfeervolle open (gas)haard, een serre en de royale leefkeuken.

Met een vloeroppervlak van maar liefst 200 m² is er volop ruimte voor comfortabel wonen. Een HR cv-combiketel en een energielabel C zorgen voor efficiënte verwarming en lagere energiekosten.

De compacte en sfeervolle achtertuin biedt privacy en een ideale zonligging op het zuidwesten, met een rustgevend uitzicht op veel groen. Gelegen op 140 m² eigen grond in de gezellige oude dorpskern van Rotterdam, geniet je hier van het beste van beide werelden.

De ligging is simpelweg perfect. Alle benodigde winkels, sfeervolle horecagelegenheden, de Bergse plassen, het Prinsenmolenpark, meerdere scholen en natuurzwembad het Zwarte Plasje liggen op korte loopafstand. Bovendien biedt een rechtstreekse tramverbinding naar Rotterdam Centraal Station ultiem gemak, terwijl diverse uitvalswegen binnen handbereik liggen voor een vlotte reis naar andere bestemmingen.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige huis waar historie, modern comfort en een fantastische locatie samenkomen. Plan snel een bezichtiging en laat je betoveren door de charme van dit unieke huis.

Indeling

Begane grond
Entree, hal met glas in lood portaal en marmeren vloer, gang met trappenhuis, toilet met wandcloset en fontein, ruime woon-/eetkamer met glas in lood, ornamenten plafond, open(gas)haard en open trap met glazen afscheiding naar het souterrain, ruime uitbouw met toegang tot de achtertuin en een luxe keukenopstelling met composieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur.

Souterrain (180 cm hoogte)
Hal, bergruimte, slaapkamer, kast met cv-opstelling, wasruimte met wasmachine aansluiting.

Eerste verdieping
Ruime overloop met openslaande deuren naar een balkon aan de voorzijde, toilet met wandcloset en fontein, badkamer met jacuzzi/douche en dubbele wastafel, achterslaapkamer met ornamenten plafond en inbouwkasten, voorslaapkamer met glas in lood.

Tweede verdieping
Overloop, zijkamer achter, achterslaapkamer met balkon, voorslaapkamer met inbouwkasten, tweede badkamer met wandcloset, douche en wastafelmeubel.

Zolder
Slaapkamer met wastafel en dakkapel.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1924
- Energielabel C
- Ca. 200 m² vloeroppervlak
- 664 m³ inhoud
- 140 m² eigen grond
- Fietsenberging in de voortuin
- Voorzien van dubbele beglazing en glas in lood met voorzetramen
- Verwarming en warm water dmv HR CV combiketel
- Begane grond van fraaie eiken visgraat vloer
- Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Berglustlaan 1
Stad Rotterdam
Wijk Hillegersberg-Noord
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Woonhuis
Bouwjaar 1924
Woonoppervlakte 151m2
Energielabel C
Kamers 8
Slaapkamers 7
Badkamers 2
Tuin Ja, voor- en achtertuin
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Baljon Makelaars
E-mailadres info@baljonmakelaars.nl
Telefoonnummer 010-4223000

Vergelijkbare woningen