Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Stap binnen in een wereld van elegantie en comfort met dit schitterende dubbele bovenhuis, gelegen in het hart van het charmante Kleiwegkwartier. Adriaan Paauwlaan 3 B biedt je een unieke kans om te wonen in een imposante voormalige pastorie, doordrenkt van de fraaie en stijlvolle architectuur uit de jaren dertig.

Hoewel dit prachtige pand een gemeentelijk monument is, beschikt het over alle moderne gemakken die het leven comfortabel maken. Met een eigen entree en opgang, en gelegen op de eerste, tweede en zolderverdieping, geniet u van volledige privacy. De woning is daarnaast volledig voorzien van vloerverwarming, uitgerust met een energiezuinige warmtepomp en heeft energielabel A.

Deze karakteristieke woning biedt maar liefst vijf slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor een groot of voor het creëren van een thuiskantoor, hobbykamer of logeerkamer. De indeling is zowel praktisch als flexibel, waardoor woonplezier optimaal wordt gewaarborgd.

De locatie van dit dubbele bovenhuis is werkelijk subliem. Gelegen tussen de lommerrijke Statenlaan en de schilderachtige Bergse Achterplas, bevindt u zich in een van de meest gewilde wijken van Rotterdam: Hillegersberg - Zuid. Het Kleiwegkwartier biedt een harmonieuze mix van rust en levendigheid, met een breed scala aan voorzieningen binnen handbereik, waaronder winkels, restaurants, scholen en recreatiemogelijkheden.

De zolderverdieping is momenteel bereikbaar via een vlizotrap, echter deze is als onderdeel van het gebruiksoppervlak wonen opgenomen op Funda. Verkoper zal voor de juridische zorgdragen voor een vaste trap naar de zolderverdieping.

Indeling

Begane grond Entree, hal, opgang.

Eerste verdieping Overloop/gang, toilet met wandcloset en fontein, groepenkast, ruime L-vormige woon-/eetkamer met zowel aan de voor- als aan de achterzijde openslaande deuren naar een balkon, open keuken met inbouwapparatuur.

Tweede verdieping Overloop, wasruimte, gang, ruime badkamer met wandcloset, duo wastafelmeubel, bad en douche, twee voorslaapkamers en een achterslaapkamer.

Zolderverdieping Stookruimte, slaapkamer, slaapkamer.

Bijzonderheden - Bouwjaar 1928 - Eigen grond - Gemeentelijk monument - Energielabel A - Woonoppervlakte 126 m² (incl. zolder) - Verkoper zal voor de juridische levering zorgdragen voor een vaste trap naar de zolder - Verkoper zal voor de juridische levering zorgdragen voor het activeren van de VVE conform wettelijke bepalingen - Geheel voorzien van vloerverwarming - Eigenaren- en ouderdomsclausule van toepassing - Oplevering in overleg Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Adriaan Paauwlaan 3 -B
Stad Rotterdam
Wijk Hillegersberg-Zuid
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Dubbel bovenhuis
Bouwjaar 1928
Woonoppervlakte 126m2
Kamers 6
Slaapkamers 5
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Baljon Makelaars
E-mailadres info@baljonmakelaars.nl
Telefoonnummer 010-4223000

Vergelijkbare woningen