Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Ruim en modern huis in het gezellige oude centrum van Leidschendam.

De woning ligt zeer centraal en dichtbij vaarwater, terrasjes en de winkelstraat van Leidschendam. Het huis beschikt over een eigen parkeerplaats in de naast gelegen parkeergarage.

Begane grond:
Entree. Hal, modern toilet en de meterkast. De woonkamer heeft een grijze tegelvloer met vloerverwarming, bergkast en dubbele openslaande deuren met toegang tot de zonnige achtertuin met achterom. Aan de voorkant van de woning vindt je de moderne hoogglans keuken met een stenen werkblad en diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, koel-/vries combinatie en afwasmachine.

Eerste verdieping:
Overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning. In het midden een moderne en royale badkamer die is voorzien van een regendouche, groot badkamermeubel en een 2-persoons hoekligbad. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning met een grote inloopkast. Op de overloop is een 2e toilet aanwezig.

Tweede verdieping: Ruime verdieping met nog een slaapkamer en het washok.

Door de huidige royale indeling aan te passen kan er een 4e of zelfs 5e slaapkamer gerealiseerd worden.

Tuin:
Zonnige en heerlijk diepe achtertuin met sierbestrating en achterom.
De bijbehorende overdekte parkeerplaats bevindt zich direct naast de woning (via een poortje bereikbaar). Hier kan je ook de fiets parkeren.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld onder andere aan de hand van de door de verhuurder aan ons ter beschikking gestelde gegevens. Door Estata wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Plaspoelstraat 59
Stad Leidschendam
Ligging In woonwijk
Woningtype Woonhuis
Bouwjaar 2013
Woonoppervlakte 152m2
Energielabel A
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Tuin achtertuin
Oplevering in overleg
Garage ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Estata Makelaars o.g.
E-mailadres info@estata.nl
Telefoonnummer 070-3507050