Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Compleet gerenoveerde jaren 30 woning.
De woning is voorzien van een nieuwe keuken, nieuwe badkamer en nieuwe toiletten. De technische installatie is tevens compleet vernieuwd en al het schilderwerk is in 2021 aangepakt. De achtertuin en voortuin zijn compleet vernieuwd d.m.v nieuw straatwerk en nieuwe schuttingen en poort.

Wanneer je door de voordeur naar binnen loopt loop je langs de meterkast en een ruimte voor jassen en toebehoren. Hierna betreed je de ruime woonkamer met een kleine erker en een schuifpui naar de achter tuin. Wanneer je door loopt kom je de compleet vernieuwde keuken in, waar je naar de kelder kunt en naar het achterhuis. In het achterhuis bevinden zich de compleet vernieuwde badkamer en toilet. Tevens zit hier de achterdeur. Op de 1e verdieping tref je 3 slaapkamers en een toilet. Vanuit 1 slaapkamer kun je het platte dak betreden. Wanneer je vanuit de overloop (gang) met een vaste trap naar de zolder gaat kom je uit in 2 ruime zolderkamers. Alle vertrekken zijn nieuw geschilderd, voorzien van een nieuwe laminaat vloer en verlichting. Wanneer je via de zijkant van het huis door de nieuwe poort de achtertuin in loopt kom je in een zeer ruime tuin.

Kortom: deze woning is compleet gerenoveerd. In deze staat is de woning nog niet bewoond geweest. Kijk naar de foto's en je ziet het resultaat.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Mesdagstraat 14
Stad Hengelo Ov
Wijk 't Wilbert
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Woonhuis
Bouwjaar 1934
Woonoppervlakte 123m2
Kamers 6
Slaapkamers 5
Badkamers 1
Tuin Ja, voor- en achtertuin
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Makelaarsland
E-mailadres info@makelaarsland.nl
Telefoonnummer 0882002000