Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

In het hart van Heerhugowaard, met de geur van het Waarderhout maar ook met de gezellige drukte van het stadshart en het intieme ’t Kruis binnen handbereik, worden binnenkort 2 prachtige nieuwbouw villa’s gerealiseerd aan het Tjaarlingermeer.

In deze rustieke en groene omgeving bijna grenzend aan het water van het Tjaarlingermeer en aan een, voor auto’s, doodlopend gelegen weg verrijzen straks 2 hyper duurzame NUL OP DE METER villa’s, dus geen energie rekening meer!!!!!!!!

Deze boerderij villa’s zijn onder architectuur door een prachtig samenspel van fsc gecertificeerd onderhoudsarm hout en bonkige forse strengpersstenen tot een waanzinnig ontwerp gekomen, waarbij de kapconstructie is voorzien van deels vlakke pannen en grotendeels met geïntegreerde PV-panelen.

De kavels zijn tot 650 m2 groot en perfect op de zon gelegen. Niet alleen de groene kavels zijn heerlijk ruim maar ook de villa’s kennen een passend woonoppervlak waarbij met name slapen en een extra badkamer op de begane grond in het oog springen. De zeer ruime lichte entree met garderobe en bordestrap doen zeer ruimtelijk aan.

Het meest bijzondere is de woonkamer met keuken, door de bouwstijl, met grote glaspartijen tot de nok aan toe, is een groot deel van buiten eigenlijk ook binnen wat zich vertaald in de mogelijkheid om gedurende meerdere jaargetijden van het buiten te kunnen genieten. Dit alles komt door zowel de royale overstekken als de inkraging van de hoekgevel op de begane grond.

Van binnenuit is de zeer ruime garage (7x3,4) bereikbaar.

Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 2 over de volledige breedte, en een complete badkamer. Het separate toilet en de aparte ruimte voor de wasmachine en droger maken het af.

Voorts worden de villa’s opgeleverd met bestrating aan de voorzijde tot aan de voordeur, er wordt erfbeplanting aangebracht op het perceel en ook als erfscheiding. De openbare verlichting wordt tevens aangebracht, kortom het terrein wordt geheel woonrijp aan u opgeleverd.

Kortom op misschien wel de meest bijzondere centraal gelegen plek in Heerhugowaard met optimaal veel privacy is dit uw kans om stijlvol, duurzaam en idyllisch te wonen.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Tjaarlingermeer 2 B
Stad Heerhugowaard
Wijk Rivierenwijk
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Beschutte ligging
Woningtype Vrijstaand huis
Bouwjaar 2019
Woonoppervlakte 161m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Badkamers 0
Tuin achtertuin
Oplevering in overleg
Garage ja

Foto’s

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in deze woning, dan kun je je gegevens hiernaast achterlaten of je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070-2050213.

Vergelijkbare woningen