Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Centraal in Heerhugowaard ligt deze nieuwe (2022) studio in het mooie appartementencomplex Lapis Lazuli. De locatie van het complex is op loopafstand van het overdekte winkelcentrum Middenwaard en op fietsafstand van het NS station! Het appartement is heel goed bereikbaar, het complex heeft een ruime Lift en er zijn veel voorzieningen in de buurt.

Heerhugowaard heeft als woonplaats heel veel te bieden. Een middelgrote plaats nabij Alkmaar met veel groen en water, een groot winkelcentrum en natuurlijk het strand dichtbij. Kom je wonen in Lapis Lazuli dan woon je in het centrum en vind je alles voor de dagelijkse boodschappen direct voor de deur. Ook zijn er op loopafstand talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers met een aanbod van lunchrooms tot koffiezaken, delicatessen en restaurants tot modewinkels en beautyzaken en alles wat je in en om het huis nodig hebt. Alkmaar bereik je binnen 10 minuten en met een half uur ben je in Amsterdam of in Haarlem. Je rijdt in 25 minuten naar het Noordzee strand. Heerhugowaard heeft een eigen treinstation.

Wat een mooi appartement is dit! Bij binnenkomst valt direct op dat het een nieuw appartement betreft! De grote raampartijen geven fraai zicht en zorgen voor veel lichtinval. De keurige PVC vloer is zeer smaakvol uitgekozen. De fraaie en luxe keuken geeft de woonkamer een fraaie uitstraling. de keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en combi oven. De woning wordt verwarmd middels comfortabele ring (vloer)verwarming en de ventilatie gaat via de mechanische ventilatie. Lekker een raam open zetten kan ook natuurlijk ook! De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ruime douche, toilet, wastafel en een designradiator.

Indeling begane grond: centrale hal met brievenbussen, videofooninstallatie, trappenhuis en liftinstallatie. Indeling appartement 3e verdieping: entree, hal, meterkast, bijkeuken, badkamer, woon-, slaapkamer en keuken.

Wil je graag wonen in je eigen luxe Studio? Bel voor een afspraak!

Servicekosten zijn € 74,50 per maand en bestaan uit:

- Opstal, glas- en brandverzekering;
- Reservering groot en klein onderhoud;
- Kosten energie algemene ruimtes;
- Kosten administratie.

Bijzonderheden/locatie aspecten:

- Prachtige centrale locatie ten opzichte van NS station, winkels, restaurants, bioscoop en openbaar vervoer;
- Gezamenlijke huiskamer op de eerste verdieping;
- ‘Bringme Box’ voor afleveren van pakketjes;
- Duurzaam appartement met energielabel A+;
- Verwarming middels warmtepomp en vloerverwarming;
- Voorzien van een gezamenlijke fietsenberging met 2 eigen plekken;
- Aanvaarding in overleg, kan spoedig.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Lapis Lazuli 140
Stad Heerhugowaard
Wijk Stadshart
Ligging In centrum
Woningtype Appartement
Bouwjaar 2022
Woonoppervlakte 39m2
Energielabel A+
Kamers 1
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Makelaarsland
E-mailadres info@makelaarsland.nl
Telefoonnummer 0882002000