Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Werkelijk een fantastisch compleet gerenoveerd woonhuis met een heerlijke tuin in één van de leukste straten van het geliefde Benoordenhout.

DE OMGEVING
Benoordenhout is een rustige wijk met een luxe en groen karakter. Je vindt er veel grote eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Het grootste deel van de wijk is ontwikkeld in de periode 1915 tot en met 1959. De Nassaubuurt is de oudste buurt (bouw rond 1890) en Duinzigt is de nieuwst buurt (bouw rond 1970). Door de wijk lopen groene lanen en straten en bredere singels met groenstroken. Landgoederen en grote natuurgebieden zoals Oostduin, Arendsdorp, het Haagse Bos en Clingendael liggen op een steenworp afstand.

Op diverse locaties in de wijk (Van Hoytemastraat, Willem Royaardsplein, Weissenbruchstraat) vind je een breed assortiment aan ambachtelijke speciaalzaken en kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ook vind je er enkele exclusieve mode- en woonwinkels en een groot aanbod aan leuke restaurants en barretjes.
Benoordenhout is een groene woonwijk met veel recreatiegebied op loopafstand waaronder landgoederen en grote natuurgebieden zoals Oostduin, Arendsdorp, het Haagse Bos, Clingendael en Oosterbeek.

Wat maakt de woonhuis aan het Weissenbruchstraat 105 nog meer bijzonder?

- Het ligt in een heerlijk & populaire straat in het fraaie Benoordenhout. Op steenworpafstand van diverese winkels, valkbij het centrum. Een belangrijk ding bij vastgoed is de locatie en dat zit bij deze woning wel goed!
- Compleet gerenoveerd en heringedeeld waardoor veel ruimte en veel luxe is gecreëerd, denk aan 2 badkamers, meerdere extra toiletten, veel lichtinval en een riante achtertuin (op de zonkant).
- Veel (slaap)kamers..! maar liefst (5)
- En als klap op de vuurpijl een fantastische keuken met o.a een Quooker en Siemens inbouwapparatuur in deze luxe keuken is over echt alles nagedacht. Wat een huis!

Wij hebben 360 graden foto's en een heus filmpje laten maken dus ga er maar eens rustig voor zitten. Via de plattegronden op Funda kun je ook heel goed de indeling van de woning zien. (Wist je dat je via funda ook de woning direct kunt inrichten met de plattegrond optie? Probeer het maar eens!)

BIJZONDERHEDEN:

• Gelegen op eigen grond;
• In 2019 geheel gerenoveerd;
• Voorzien van alle gemakken en luxe
• 2 % clausule van toepassing
• Onesta verkoopvoorwaarden van toepassing;
• Oplevering in overleg, kan snel!

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Weissenbruchstraat 105
Stad Den Haag
Wijk Nassaubuurt
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Woningtype Woonhuis
Bouwjaar 1925
Woonoppervlakte 182m2
Energielabel D
Kamers 6
Slaapkamers 5
Badkamers 2
Tuin achtertuin
Oplevering in overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Onesta Vastgoed
E-mailadres info@onesta-vastgoed.com
Telefoonnummer 070-3459522

Vergelijkbare woningen