Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Wonen aan het fraaiste plein van Den Haag is weer mogelijk! Dit appartement met twee slaapkamers, open keuken en brede erker aan de voorzijde met uitzicht over het Sweelinckplein staat nu te koop.

De etage ligt boven de bel-etage/souterrain woning.

Indeling:
Entree via statige buitenportiektrap, binnentrap naar de eerste etage. Appartementsentree, hal met mooie badkamer voorzien van toilet, wastafel en ruime inloopdouche. Toegang tot de grandieuze woon-eetkamer ensuite met aan de achterzijde een volledig uitgeruste open woonkeuken. De woonkamer aan de voorzijde is ca. 4,5m breed en vanuit de erker met glas-in-lood bovenlichten kijkt u uit over de rozenperken en het groen van het plein. Statige suite separatie met schuifdeuren en kasten aan weerskanten. Achter is de grote eetkamer met openhaard en in de serre de ruime keuken.
Er zijn twee slaapkamers. Een voor-zijkamer met toegang vanuit de woonkamer. De grotere achterslaapkamer is via de hal te bereiken en is uitgerust met fraaie inbouwkasten.

Het appartement maakt onderdeel uit van een monumentaal gebouw. Een actieve en gezonde VvE zorgt er voor dat de uitstraling van weleer wordt bewaard door goed onderhoud. De maandbijdrage is €100,- p.m. Onderhoud wordt gepleegd volgens een meerjarenplan, het zgn. MJOP. De balans per 01-01-2019 was € 11.516,55

Verder niet onbelangrijk:
- de woning ligt op eigen grond
- achtieve V.v.E.
- glas-in-lood bovenlichten met voorzetramen
- eigen moderne CV combiketel 8jr oud

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Sweelinckplein 59
Stad Den Haag
Wijk Sweelinckplein
Ligging Aan park
In woonwijk
Vrij uitzicht
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1898
Woonoppervlakte 91m2
Energielabel E
Kamers 4
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering in overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Koenders Makelaardij
E-mailadres info@koenders.nu
Telefoonnummer 070-3655339

Vergelijkbare woningen