Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Lekker ruim, licht en goed onderhouden energiezuinig (B-label) 1e etage appartement met een woonoppervlak van ca 78 m2 met vrij uitzicht op het Schevenings Museum, zonnig achterbalkon over de volle breedte pal Zuid Oost, rondom kunststof kozijnen met dubbele beglazing en volledig voorzien van houten lamelvloeren met brede delen.

Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie in het Renbaankwartier in Scheveningen, op steenworp afstand van het Westbroekpark, strand, zee en de boulevard van Scheveningen alsmede diverse populaire winkelstraten zoals de Badhuisstraat en de Stevinstraat en in de nabijheid van restaurants, winkels, scholen, speeltuinen en kinderboerderij, sportclubs, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Open portiek naar de 1e etage, entree appartement U vormige gang met inbouwverlichting, lambriseringen en radiatoromkastingen, vaste kast met uitgebreide elektrische installatie, modern toilet met antraciet kleurige plavuizen, grote witte wandtegels, fontein, inbouwverlichting en mechanische ventilatie, was/stookruimte met opstelplaats wasmachine en Cv- combiketel Intergas.

Voorts vanuit gang dubbele deuren met glasroedeverdeling naar de ruime doorgebroken living van 40 m2 met erker aan de voorzijde, openslaande deuren naar het zonnige balkon aan de achterzijde en moderne open keuken in L-opstelling met zwart natuurstenen aanrecht, rvs spoelbak, vaatwasser, 6 pits rvs "Boretti" fornuis met oven en extra wandopstelling met eveneens zwart natuurstenen aanrechtblad met ingebouwde koel/vriescombinatie.

Ruime voorzijkamer met erker met vrij zicht op het Schevenings museum, achterzijkamer met openslaande deuren naar het balkon over de volle breedte, moderne badkamer met antracietkleurige plavuizen vloer, grote witte wandtegels, halfronde douche met glazen deuren, vaste wastafel met meubel en spiegel, handdoekradiator, inbouwverlichting, mechanische ventilatie en eveneens deur naar het achterbalkon.

Aanvullende informatie:
- ’s-Gravenhage sectie V 7013
- A-2, 1/3de aandeel in gemeenschap
- eigen grond
- Bouwjaar 1933
- Woonoppervlak conform NVM meetinstructie 78 m²
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- CV-combiketel Intergas Kompakt 2014
- Actieve VvE bijdrage € 65,-- per maand
- VvE inschrijving KvK nr. 71799559
- Huidige reserve eind oktober 2023 ca. € 3600,--
- Ouderdoms- en materialenclausule van toepassing
- Oplevering in overleg
- Energielabel B t/m 03/02/2032
- Algemene verkoopvoorwaarden Plink Garantiemakelaars van toepassing

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Stevinstraat 29 B
Stad Den Haag
Ligging In woonwijk
Vrij uitzicht
Beschutte ligging
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1933
Woonoppervlakte 78m2
Energielabel B
Kamers 4
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering in overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Plink Garantiemakelaars
E-mailadres info@plink.nl
Telefoonnummer 070-3551100

Vergelijkbare woningen