Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

LUXE APPARTEMENTEN IN *'S-GRAVENSTATE IV* AAN DE RUSTHOEKSTRAAT te DEN HAAG

’s Gravenstate IV is een bestaand appartementgebouw waar menigeen met plezier woont. Nu doet zich de unieke kans voor dat er geheel gerenoveerde woningen te koop aangeboden worden. Bestaande bouw aangepast aan de hoogste kwaliteitseisen van hedendaags woonklimaat. Goede isolatie, optimale ventilatie en ook qua indeling modern en aantrekkelijk. Ook de centrale entreehal heeft een metamorfose ondergaan. De eerste indruk is goed. Een stijlvol bellenplateau en intercom voor een extra veilig gevoel. Direct als u ’s Gravenstate binnentreedt, voelt u zich thuis. Met de trap of de lift kunt u naar uw royale drie- of vierkamerappartement. In de kelder zijn eigen parkeerplaatsen apart te koop en per appartement beschikt u over een ruime berging.

RIJKE, GEZELLIGE OMGEVING
Statige lanen, historische woningen, uitbundig groen, dichtbij stad en zee. Het Van Stolkpark in Den Haag is een van de bevoorrechte plekken om te wonen. Hier woont u in een omgeving met een rijk aanbod aan voorzieningen. In 5 minuten loopt u in de gezellige winkelstraat ‘De Fred’ in het Statenkwartier. Hier kunt u terecht voor zowel uw dagelijkse boodschappen, als exclusieve mode- en cadeauwinkels en sfeervolle horecagelegenheden. Liever naar de Haagse binnenstad? Ook die is in de buurt; evenals de haven en de boulevard van Scheveningen. Een stevige wandeling of 10 minuutjes fietsen en u bevindt zich in het bruisende leven van de stad aan zee. Waar stiekem iedereen wel heel graag zou willen wonen.

LUXE EN COMFORTABEL WONEN
Alles klopt in de gerenoveerde appartementen van ’s Gravenstate IV. Hier wonen is plezierig en comfortabel gelijker tijd. De indelingsplattegrond is afgestemd op hedendaagse wensen. De kamers zijn ruim, er is een gezellige open keuken en elk appartement heeft een heerlijk terras of balkon. Qua materiaalgebruik is gekozen voor luxe en duurzaamheid. Zo hebben de gerenoveerde appartementen standaard een prachtige, eikenhouten vloer en luxe sanitair.

Thans wordt te koop aangeboden:
RUSTHOEKSTRAAT 8
- bouwjaar 1978 , renovatie 2018
- eigen grond
- GBO 177 m²
- woon-/eetkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers
- 2 balkons
- nieuwe eikenhouten vloer
- luxe sanitair
- nieuwe open keuken
- open haard (gas)
- inclusief één eigen parkeerplaats, apart te koop voor vaste koopsom € 35.000,= v.o.n. (niet in de koopsom inbegrepen)
- actieve VVE, bijdrage thans ca. € 417,= per maand
- projectnotaris

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Rusthoekstraat 8
Stad Den Haag
Wijk Van Stolkpark
Ligging In woonwijk
Aan drukke weg
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1978
Woonoppervlakte 177m2
Energielabel B
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Frisia Makelaars
E-mailadres info@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer 070-342 010 1_

Vergelijkbare woningen