Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Schitterend dubbel bovenhuis van ca. 105 m² woonoppervlak verdeeld over doorgebroken woonkamer met zeer gunstige lichtinval en hoge plafonds, luxe open keuken met inbouwapparatuur, riante moderne badkamer, een tussenkamer in gebruik als bergruimte en drie ruime slaapkamers.

Deze stijlvolle woning is een aantal jaren geleden compleet inwendig gerenoveerd en beschikt over een achterterras die grenst aan de woonkamer. Dankzij de aangebrachte energiebesparende voorzieningen beschikt deze woning over een zeer gunstig energielabel B.

De locatie in het Regentessekwartier is uitstekend te noemen en op loopafstand van het gezellige Regentesseplein, de winkels van de Weimarstraat en sportpark De Verademing. Daarnaast is het pand zeer strategisch gelegen ten opzicht van het Centrum, het strand van Scheveningen, scholen en openbaar vervoer.

Indeling:
Entree met trap naar de 1e etage, entree appartement, trap naar de tweede etage, overloop met toilet voorzien van wandcloset en fonteintje. Vanuit de overloop de stijlvolle living met hoge ornamenten plafonds, terras aan de achterzijde en luxe open keuken voorzien van koel-/vriescombinatie, combi-oven, 5-pits kookplaat en vaatwasser. Verder op deze etage een uitzonderlijk ruime badkamer voorzien van fraai tegelwerk, opstelplaats voor wasmachine en droger, vaste kast met cv-ketel, inloopdouche, handdoekenradiator en meubel met wastafel.

Trap naar de 3e etage, overloop met groot daklicht, sfeervolle etage met balken in het zicht, twee slaapkamers aan de achterzijde, tussenkamer die gebruikt wordt als berging en een ruime slaapkamer aan de voorzijde over de volle breedte van de woning.

Aanvullende informatie:
- 's-Gravenhage Y nummer 2303 A-3
- Eigen grond
- Bouwjaar 1903
- Gunstig energielabel B
- Gemeentelijk beschermd stadsgezicht Regentessekwartier
- Woonoppervlak conform BBMI ca. 105 m2
- Volledig voorzien van dubbel glas
- 4/10 aandeel in de VvE
- Maandelijkse VvE-bijdrage € 80,-
- Ouderdoms- en materialenclausule van toepassing
- Algemene verkoopvoorwaarden Plink Garantiemakelaars van toepassing
- Oplevering in overleg

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Regentesselaan 248 -A
Stad Den Haag
Wijk Regentessekwartier
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Dubbel bovenhuis
Bouwjaar 1903
Woonoppervlakte 108m2
Energielabel B
Kamers 6
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Plink Garantiemakelaars
E-mailadres info@plink.nl
Telefoonnummer 070-3551100

Vergelijkbare woningen