Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

In 2019 zal dit statige pand een ware gedaantewisseling ondergaan van voormalig herenhuis naar luxe appartementengebouw met vier schitterende turnkey appartementen van 114 m2, 151 m², 160 m² en 267 m2. Er zullen geen concessies worden gedaan op materiaalkeuze waardoor zeer hoogwaardige appartementen ontstaan, die zijn te bereiken met lift en beschikken over een stadstuin die zeer rustig zijn gelegen in een oase van groen. Het topappartement beschikt niet over een tuin maar over een spectaculair dakterras met panoramisch uitzicht.

De Raamweg is in de gebiedsvisie van de gemeente Den Haag bestempeld als entree van de nieuwe Internationale Boulevard waar een levendig economisch gebied moet ontstaan om de groei van internationale organisaties te waarborgen.

Indeling Raamweg 19c: 3e etage
De entree van het gebouw wordt voorzien van marmerlook afwerking, de toegangsdeur wordt een bronskleurige stalen taatsdeur. In het oog springt de stijlvolle glazen lift als contrast tussen de klassieke oorspronkelijke uitstraling.
Trap of lift naar de derde etage, entree van het appartement met de allure van een penthouse, berging voor wasmachine en cv-ketel, schitterende living ca. 9.65x7.14 met gunstige lichtinval dankzij diverse daklichten, open keuken die naar eigen wens gerealiseerd kan worden middels een stelpost. Vanuit de woonkamer een vaste trap naar het dakterras ca. 5.70x5.00 met panoramisch uitzicht over de Haagse binnenstad. Riante slaapkamer aan de achterzijde ca. 5.14x3.80 met Frans balkon en eigen badkamer ca. 2.75x2.34 die middels stelpost gerealiseerd kan worden, tweede slaapkamer ca. 4.40x3.80 eveneens gelegen aan de achterzijde met openslaande deuren naar Frans balkon en ook een eigen badkamer ca. 2.23x2.23. Dit appartement beschikt over een eigen schuur op straat niveau gelegen aan de achterzijde van het complex.

Parkeren:
Mogelijkheid tot het overnemen van een langdurig huurcontract voor een vaste parkeerplaats in de achtergelegen Bachmannstraat.

Aanvullende informatie:
- ’s-Gravenhage sectie X 519
- Rijks beschermd stadsgezicht
- Bouwjaar 1913
- Eigen grond
- Totaal ca. 114 m² woonoppervlak
- Bijdrage VvE € 168,20 per maand
- Technische omschrijving beschikbaar
- Voorzijde volledig voorzien van triple HR+++ glas
- Achterzijde volledig voorzien van HR++ glas
- Eigen liftsleutel naar de 3e etage
- Keuken naar keuze: stelpost €16.000,-
- Badkamers naar keuze: stelpost €12.000,-
- Apart toilet naar keuze: stelpost €2.000,-
- Projectnotaris Rosenberg Polak

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Raamweg 19 c
Stad Den Haag
Ligging In woonwijk
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1913
Woonoppervlakte 114m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Tuin zonneterras
Oplevering in overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Plink Garantiemakelaars
E-mailadres info@plink.nl
Telefoonnummer 070-3551100

Vergelijkbare woningen