Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Residentie XIV is gelegen in het Benoordenhout, van oudsher een exclusieve wijk in Den Haag, waarin Residentie XIV is gelegen. Prachtig ruim van opzet, zoals je dat van een chique diplomatenwijk mag verwachten. Oude statige panden, die tussen 1915 en 1959 onder architectuur zijn gebouwd, worden afgewisseld met rustige parken en waterpartijen. Het voormalige kantoorgebouw aan de Raamweg 14 wordt voor u getransformeerd tot vier royale stadsappartementen met uitzicht op de fraaie Koninginnegracht.

Winkelen en ontspannen
Op verschillende plekken in de wijk Benoordenhout (Van Hoytemastraat en Weissenbruchstraat) kunt u terecht voor u dagelijkse boodschappen. In de naastgelegen Archipelbuurt is er eenzelfde aanbod aan de Bankastraat, Frederikstraat en Javastraat. Het centrum van Den Haag met de koninklijke grandeur en een diversiteit aan culturele instellingen is tevens op een steenworp afstand. U vindt in deze wijken de betere ambachtelijke speciaalzaken, enkele exclusieve mode- en woonwinkels en een groot aanbod aan leuke restaurants en bars. Voor sport en ontspanning wordt u lid van de vele clubs voor voetbal, hockey, tennis, cricket en golf in de wijk.

Bereikbaarheid
De stad, het strand en de bossen; Benoordenhout lijkt zich te omringen met alles wat een woonomgeving comfortabel maakt. Met een wandeling van een kwartiertje bereikt u het Haagse Bos met daaraan de tuinen van Paleis Huis den Bosch. Pakt u de tram of fiets dan staat u binnen 10 minuten op Scheveningse strand en voor de winkels in de Denneweg hoeft u alleen de Raamweg over te steken. Station Den Haag CS ligt op enkele minuten afstand. Met de auto bereikt u binnen enkele minuten de Utrechtse Baan met een uitstekende aansluiting op de snelwegen.

De vier appartementen worden compleet gerenoveerd en gemoderniseerd in het voormalige kantoorgebouw. Bij deze ware metamorfose krijgt u de beschikking over o.a. een lift en eigen buitenruimte in de vorm van een stadstuin of riant dakterras. Nieuw maar met klassieke signatuur, comfortabel en desgewenst aangepast aan uw persoonlijke woonwensen. Aangezien de appartementen in nieuwbouwstaat worden opgeleverd, heeft u als toekomstige bewoner de mogelijkheid zelf uw luxe keuken en badkamer te kiezen bij een keuken-/sanitairspecialist. Kortom, alle ruimte om comfortabel ‘stads’ te wonen, te genieten en te leven.

De stadsappartementen variëren in woonoppervlak van 122 tot 207 m², verdeeld over vier woonlagen. Het bouwkundige skelet blijft intact en vanuit deze basis wordt alles opnieuw opgebouwd. De voorgevel behoudt zijn markante klassieke signatuur. Het appartement op de begane grond is gebouwd over twee woonlagen en is een zogenaamde parterre maisonnette met een royale stadstuin. Ook de appartementen op de 1e en 2e etage krijgen ieder een eigen stadstuin met berging en een mogelijkheid voor een buitenkeuken. Tot slot is er een penthouse op de 3e etage met groot dakterras.

Het gebouw is achterom bereikbaar vanaf de Bachmanstraat, alwaar de mogelijkheid tot openbare (betaalde) parkeergelegenheid.

Appartement 4 is gelegen op de 3e etage waarbij u een living heeft met extra daglichttoetreding door gebruik van een lichtstraat en leefkeuken. Dit appartement heeft naast het balkon ook een riant dakterras wat u verzekert van een spectaculair uitzicht over Den Haag.
- Woonoppervlakte ca. 122m²
- Dakterras ca. 55 m²
- Plafondhoogte ca. 280 cm
- Grote living
- Ruime woonkeuken met openslaande deuren naar balkon
- Slaapkamer
- Badkamer
- Berging in het souterrain
- Berging in achtertuin
- Koopsom € 675.000,= k.k. (incl. € 30.000,= stelpost keuken/sanitair/tegels)

De indicatie voor de oplevering van de appartementen is juni 2018.

De getoonde foto's geven een impressie van de geboden mogelijkheden. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Raamweg 14 bnr. 4
Stad Den Haag
Wijk Arendsdorp
Ligging In woonwijk
Aan drukke weg
Vrij uitzicht
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1915
Woonoppervlakte 122m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering Juni 2018
Dakterras ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Frisia Makelaars
E-mailadres info@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer 070-342 010 1_

Vergelijkbare woningen