Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

In de villawijk "Vroondaal" gelegen luxe vrijstaande villa met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. U heeft de beschikking over een royale woonkamer, moderne woonkeuken, 5 slaapkamers en 2 badkamers. Door de royale veranda over de volle breedte met drie lichtkoepels heeft u een 'extra' woonkamer en kunt u elk moment van de dag buiten zitten. Tevens is er een houten berging in de tuin aanwezig.

Vroondaal ligt aan de rand van Den Haag en kenmerkt zich door een groene omgeving en een grote diversiteit aan architectuur. Nabij de woning treft u onder andere het strand van Kijkduin en de bosrijke omgeving van Madestein aan maar ook The International School en kindercentrum Vroondaal. Via de uitvalswegen, die binnen 5 minuten te bereiken zijn, is er een snelle verbinding naar alle grote steden in de Randstad en het centrum van Den Haag.

Indeling:

Begane grond:
Ruime hal met toilet met fontein, meterkast en technische ruimte. Vanuit de hal heeft u middels dubbele stalen deuren toegang tot de lichte woonkamer. De luxe open keuken met kastenwand is voorzien van een kook-/spoeleiland en diverse inbouwapparatuur (Miele) waaronder inductiekookplaat met downdraft afzuiging, quooker, combi-oven koel-/vriescombinatie, vaatwasser en klimaatkast. De eetkamer is gelegen aan de voorzijde van de villa.

De volledig onderheide veranda kunt u bereiken middels de drie schuifpuien en zo haalt u buiten naar binnen en vice versa. De aangelegde tuin heeft ook een houten berging.

Trap naar 1e etage:
Overloop, hoofdslaapkamer aan de linkerkant over de volle breedte met vaste kasten. Luxe royale badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafelmeubel. De overige twee slaapkamers liggen aan de linkerkant van de woning. Separaat toilet.

Trap naar 2e etage:
Overloop, 2 ruime volwaardige slaapkamers door gebruik van dakkapellen aan zowel de voor- en achterzijde. Tussengelegen 2e moderne badkamer voorzien van inloopdouche, vaste wastafel en wasmachine- en drogeraansluiting en tevens met een dakkapel. Vanuit de overloop is er een vlizotrap naar de vliering.

Kenmerken:
- Gebruiksoppervlakte ca. 268m²
- Inhoud ca. 1040m³
- Perceeloppervlakte 503m²
- Bouwjaar 2019
- Eigen grond
- Luchtwarmtepomp
- Boiler 300 liter
- Vloerverwarming begane grond en badkamer
- 21 zonnepanelen
- Energielabel A++
- Tegelvloer van binnen loopt over in de veranda buiten
- Op eigen terrein parkeergelegenheid voor 2 voertuigen
- De villa is eventueel ook volledig gemeubileerd te koop, nader te bepalen
- Gemeten conform NVM Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen
- Koper aanvaardt de objectinformatie en de aanvullende clausules uit de brochure

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Oostmadeweg 66
Stad Den Haag
Wijk Vroondaal
Ligging In woonwijk
In bosrijke omgeving
Woningtype Vrijstaand huis
Bouwjaar 2019
Woonoppervlakte 268m2
Energielabel A+
Kamers 8
Slaapkamers 5
Badkamers 2
Tuin Ja, voor- achter- en zijtuin
Oplevering In overleg
Parkeerplaats ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Frisia Makelaars
E-mailadres info@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer 070-342 0101

Vergelijkbare woningen