Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

In 2020 is dit transformatie project in de Minckelerstraat gerealiseerd. Het betreft een subliem afgewerkte en energiezuinige (label-A) benedenwoning van ca. 34 m² woonoppervlak welke voorzien is van een sfeervolle living met hoge plafond, luxe open keuken, één slaapkamer, moderne badkamer en achtertuin.

Gesloten entree op straatniveau, gezamenlijke ontvangsthal, entree appartement, industriële living met hoge (3.20m) plafonds, straks gestuukte wanden en neutrale laminaatvloer.

Luxe open keuken in L-opstelling opstelling, voorzien van lichte kasten-/lades en donker aanrechtblad, diverse inbouwapparatuur te weten: 4-pits inductie kookplaat, koel-/vriescombinatie, oven-magnetron, spoelbak met mengkraan en vaatwasser.

Grote slaapkamer aan de achterzijde.

Luxe ruime badkamer met modieuze wand-/vloertegels, royale inloopdouche met hand-/stortdouche, wastafelmeubel met mengkraan en spiegelwand, zwevend toilet en designradiator.

Aanvullende informatie:
Woonoppervlakte ca. 34 m²;
Wooninhoud ca. 140 m³;
Bouwjaar 1930, Transformatiejaar 2020;
Actieve vereniging van eigenaren, maandelijkse bijdrage € 29,32, mogelijke verhoging na besluit VVE;
Energielabel A,
HR cv-ketel (Intergas, 2020);
Diverse verkoopclausules van toepassing: niet bewonersclausule, ouderdoms en materialenclausule;
Project notaris Ellens en Lentze;
Voor de maten verwijzen wij u naar de plattegronden;
Gelegen op erfpacht grond welke eeuwigdurend is afgekocht;
Aanvaarding kan per direct;
Gemeentelijk BSG Laakkwartier;

Kortom een prachtig starters appartement op een centrale locatie gelegen. Betaalbaar en energiezuinig, maak gerust een afspraak om dit appartement te bekijken.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen.

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Minckelersstraat 10 -B
Stad Den Haag
Wijk Noordpolderbuurt
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 2020
Woonoppervlakte 34m2
Energielabel A
Kamers 2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Van Oosterom & Verhagen Makelaars
E-mailadres info@ovmak.nl
Telefoonnummer 070-399 51 41