Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Lange Vijverberg 20-i te Den Haag

Op één van de mooiste lokaties van Den Haag? Direct aan de "Hofvijver" in een zeer prestigieuze en stijlvolle residentie. Op de 2e verdieping bieden wij aan een prachtig appartement van ca. 165 m² verdeeld over 5 royale vertrekken.

"Residentie Hofvijver", waar dit appartement onderdeel van uitmaakt, is ontworpen door architect A.P. Smits en gerealiseerd in 1929. De 14 appartementen zijn sinds de bouw altijd gewaardeerd door ambassadeurs, diplomaten en (multinationale) ondernemers. Gelegen in het hart van cultureel Den Haag, op de hoek van het prachtige Lange Voorhout en het Tournooiveld, recht tegenover de 'Hofvijver', 'Het Binnenhof' en het 'Mauritshuis'. In de directe omgeving vindt u een hoogwaardig en uitgebreid voorzieningenniveau, zoals de Koninklijke Schouwburg, theater Diligentia, hotel Des Indes en diverse musea. Maar ook de winkels (7 dagen per week geopend) en de gezellige Denneweg bevinden zich op loopafstand. Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend, zowel met eigen vervoer als het openbaar vervoer.

Dit klassieke appartement op de 2e verdieping is recent gerenoveerd en heeft nog veel originele details, zoals paneel- en ensuite-deuren, lambriseringen, fraaie glas-in-lood bovenlichten en hoge (ca. 3.20 m) ornamenten plafonds.

Indeling:
Representatieve hoofdentree, riante ontvangsthal met huismeester, lift en/of trap naar 2e verdieping. Entree appartement, vestibule en royale ontvangsthal met garderobe, hoge authentieke paneeldeuren met glas-in-lood bovenlichten. Prachtige en ruime kamer en suite (ca. 12.00 x 5.40 / 4.30) met hoge lijstwerk plafonds (ca. 3.20 m), originele schuifseparatie, vaste kasten en fraai vrij uitzicht over het Korte Voorhout en op de Koninklijke Schouwburg. Middels en suite-deuren aan de andere kant bereikt u de werkkamer (ca. 4.85 x 4.40) maar deze kan ook dienst doen als 3e slaapkamer.

Vanuit de hal bereikt u de moderne 'strakke' nieuwe keuken (ca. 4.30 x 2.50) met alle denkbare inbouwapparatuur en een composiet aanrechtblad. Dit luxe appartement beschikt thans over 2 royale slaapkamers (resp. ca. 4.70 x 4.00 en 4.70 x 3.70) met ieder hun eigen luxe nieuwe badkamer. De één met een inloopdouche, wastafelmeubel en een vrijhangend 2e closet. De andere met wastafelmeubel met dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche, handdoekradiator en 3e vrijhangende closet.

In de onderbouw beschikt u over een eigen berging (ca. 5.45 x 2.30).

Direct naast de residentie aan de Hoge Nieuwstraat is een parkeergarage waar de koper de mogelijkheid heeft om één of meerdere parkeerplaatsen te kopen. De prijs is € 50.000,= k.k. per plaats.

Bijzonderheden:
- Monumentaal en uniek object met een zeer fraaie en gunstige ligging
- Uitzicht op het Lange- en Korte Voorhout, De Koninklijke Schouwburg, het Tournooiveld en het Binnenhof.
- Ruime vertrekken, in totaal ca.165 m² gebruiksoppervlakte.
- Hoge ornamenten plafonds (ca. 3.20 m)
- Originele paneeldeuren met fraai glas-in-lood in de bovenlichten
- Huismeester in de ochtenduren
- Actieve VvE, bijdrage ca. € 840,-- per maand incl stookkosten en water
- Centraal verwarmings- en warmwatersysteem
- Uitgebreide elektra-installatie (11 groepen en een aardlekschakelaar)
- Videofoon
- Eigen berging in de onderbouw
- Eigen grond
- Oplevering per direct mogelijk

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Lange Vijverberg 20 I
Stad Den Haag
Wijk Voorhout
Ligging Aan water
In centrum
Vrij uitzicht
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1929
Woonoppervlakte 165m2
Kamers 5
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Oplevering per direct
Garage ja
Parkeerplaats ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Estata Makelaars o.g.
E-mailadres info@estata.nl
Telefoonnummer 070-3507050

Vergelijkbare woningen