Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

PAREL aan de Laan van Meerdervoort waarbij de uniekheid van dit appartement direct opvalt door de zeer hoge afwerking met een sfeervolle en royale woonkamer met ca. 3,20m hoog plafond met fraaie detaillering, gashaard, moderne keuken in U-opstelling en niet te vergeten het enorme aangrenzende terras van ca. 21m2 op het Zuidoosten waardoor veel zonuren. Verder twee luxe badkamers, 3 slaapkamers, werkkamer, prettig 2e terras op het Zuidoosten en een balkon aan de voorzijde.

Voor dit object geldt een woonoppervlak van ca. 144m2 en een totale buitenruimte van ca. 35m2.
Eigen grond. Energielabel C.
Ideaal is de ligging in het Regentessekwartier met op loopafstand divers winkelaanbod in de gezellige Reinkenstraat maar ook de Frederik Hendriklaan met een ruime keuze aan restaurants, terrassen en een grote diversiteit aan winkelaanbod. Verder een goede verbinding met openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag en een gunstige verbinding met Centraal Station. Boulevard, duinen, zee en het strand van Scheveningen liggen op ca. 15 fietsminuten.

Indeling:
Entree op straatniveau met keurige gedeelde entree en trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: fijne overloop met veel lichtinval door de trendy dubbele stalen deuren naar de woonkamer. Vaste kast met opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2019) en meterkast (12 groepen). Modern toilet welke is voorzien van een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Door de dubbele deuren naar de woonkamer een ruimtelijk gevoel en prettig lichtinval op overloop en in het trappenhuis. Sfeervolle en royale woonkamer waar alles samen valt met fraaie vloer, wand- en plafonafwerking. Fantastische living aan de voorzijde van het appartement waar het knus genieten is met de gashaard en het straatbeeld door de erker met smaakvolle halfronde raampartijen.
Een heerlijke eetkamer met luxe open keuken waardoor een fijne verbinding om gezellig gerechten te bereiden en in contact met de gasten te kunnen zijn.
De keuken in U-opstelling is voorzien van een composiet werkblad, inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, combi-magnetron en een ontbijtbar met barkrukken. Handig is de nis voor koffiemachine en waterkoker.
Uniek in zijn soort is het enorme aangrenzende terras die via openslaande deuren te bereiken is. De zonligging Zuidoost zorgt voor veel zonuren.

2e verdieping: Opmerkelijk prettig lichtinval op de overloop door de lichtstraat met glas-in-looddetails. Modern toilet met een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Slaapkamer aan de voorzijde met een dakraam die nu in gebruik is als walk-in closet maar ook als slaapkamer dienst kan doen. Charmante slaapkamer aan de voorzijde van het appartement met openslaande deuren naar een beknopt balkon.
Luxe en complete badkamer die uitgerust is met een inloopdouche, breed wasmeubel met waskom en sfeerverlichting in de handige nis.
De romantische masterbedroom kan zo in de woonmagazines met een badkamer ensuite waar de beschikking over een vrijstaand bad, breed wasmeubel met waskom en inloopdouche. Genieten van de ochtendzon, geen probleem want via openslaande deuren nog zo’n prettig terras op het Zuidoosten.

Kenmerkend voor dit object is de ruime layout, hoogwaardige afwerking met oog voor detail, luxe badkamers en uniek in buitenruimte. Daarnaast een centrale ligging t.o.v. winkels, restaurants en openbaar vervoer.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 112,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 29/55e aandeel
- VvE bestaat uit 2 leden (Laan van Meerdervoort 314 en 314A te Den Haag)
- Reserve woningen per 31-12-2022 is ca. € 2931,-
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel HR glas
- Appartement is voorzien van eikenhout lamelparket visgraat gelegd
- Twee luxe badkamers met vloerverwarming
- Alle deuren sluiten via magneetsluiting
- Masterbedroom is voorzien van een airco
- RIJKS BSG DUINOORD
- Energielabel C
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Laan van Meerdervoort 314 a
Stad Den Haag
Ligging Vrij uitzicht
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1934
Woonoppervlakte 144m2
Energielabel C
Kamers 6
Slaapkamers 3
Badkamers 0
Oplevering in overleg
Balkon ja
Dakterras ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Arnold Taal Makelaardij
E-mailadres info@arnoldtaal.nl
Telefoonnummer 0707071240

Vergelijkbare woningen