Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

"High-End Turn-Key 4 kamer parterre appartement“ Laan van Meerdervoort 100, hypermodern wonen in monumentaal “Zeeheldenkwartier” pand, gebouwd in 1919 in kleinschalig complex van 3 appartementen.

Werkelijk uniek, compleet en luxe gerenoveerde 4 kamer parterre, totaal ca. 152 m² woonoppervlak met heerlijke achtertuin van ca 50 m2 pal Zuid Oost met vrij uitzicht over het binnen gebied en achteringang direct grenzend aan het achtergelegen prive terrein met parkeerplaatsen, bereikbaar middels op afstand bedienbaar hek aan de laan. De ligging in het Zeeheldenkwartier is uitstekend te noemen en op loopafstand van de gezellige Piet Heinstraat en het bruisende Anna Paulownaplein met een ruim aanbod aan wijnbars en hooggewaardeerde bistro’s. Deze locatie staat daarnaast bekend om haar historische panden zoals het Vredespaleis, ambassades, rijksmonumenten en de strategische ligging ten opzichte van het Centrum en de Rijksweg.

Entree begane grond volledig voorzien van fraaie visgraat PVC vloeren, ruime L-vormige gang met meterkast met uitgebreide elektrische installatie, gas- en watermeter en sfeervolle plafondverlichting, centrale hal eveneens voorzien van plafondverlichting en met een elektrisch bedienbaar hardglazen vloerluik naar multifunctionele kelderruimte ca 25 m2 ideaal voor bijvoorbeeld gebruik als wijnkelder, voorts vanuit de hal toegang middels dubbele originele deuren naar de fantastische living van ruim 57 m2 met een prachtige lichtinval door de grote raampartijen en de dubbele openslaande deuren naar de zonnige achtertuin ca 52 m2 pal Zuid Oost met achteringang en toegang tot de achtergelegen parkeerplaatsen. De living is bovendien voorzien van een luxe open keuken volledig voorzien van "Siemens" apparatuur, een spoel/kookeiland met natuurstenen aanrecht, rvs spoelbak, inductiekookplaat met geintegreerde afzuiging, vaatwasser en onderkasten alsmede een wandopstelling met koel/vriescombinatie, 2 combiovens en veel kastruimte.

Vanuit de centrale hal, luxe toilet met wandcloset, design fontein, mechanische ventilatie en grote wand- en vloertegels, stook/wasruimte met Cv-combiketel Vaillant Ecotec plus en wasmachineaansluiting, grote luxe badkamer met inloopdouche, ligbad, wandcloset, dubbele vaste wastafel met meubel, ingebouwde kranen en verlichte spiegel, design handdoekradiator, mechanische ventilatie, inbouwverlichting en fraaie grote wand -en vloertegels, achterslaapkamer, ruime L-vormige voorslaapkamer met grote vaste kast en naastgelegen 3e slaapkamer, 2e luxe badkamer met inloopdouche, dubbele vaste wastafel met meubel, ingebouwde kranen en verlichte spiegel, design handdoekradiator inbouwverlichting, mechanische ventilatie en grote wand- en vloertegels.

Aanvullende informatie;
- 's-Gravenhage sectie Z nummer 6360
- A/1 31/100 aandeel
- Bouwjaar 1919
- Eigen grond
- Rijksbeschermd stadsgezicht Zeeheldenkwartier
- Woonoppervlak conform BBMI ca. 152 m²
- Multifunctionele kelder ca. 25 m²
- CV-combiketel Vaillant Ecotec plus
- Centraal afzuigsysteem
- Rondom nieuwe kozijnen en ramen met raambekleding
- Volledig voorzien van dubbele beglazing HR++
- PVC visgraat vloeren
- Paneeldeuren met luxe deurbeslag
- VvE € 146,32 per maand
- VVE parkeerplek € 9,44 per maand
- MJOP beschikbaar
- Parkeerplaats te koop op het achterterrein € 30.000,-- k.k.
- Aankoop 2e parkeerplaats mogelijk.
- Ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing
- Energielabel A t/m 30/12/2030
- Oplevering direct
- Algemene verkoopvoorwaarden Plink Garantiemakelaars van toepassing

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Laan van Meerdervoort 100
Stad Den Haag
Ligging In woonwijk
Beschutte ligging
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1919
Woonoppervlakte 152m2
Energielabel A
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Tuin achtertuin
Oplevering in overleg
Garage ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Plink Garantiemakelaars
E-mailadres info@plink.nl
Telefoonnummer 070-3551100

Vergelijkbare woningen