Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Dit is een project van HVM Vastgoed.

In 2022/2023 is dit Rijksmonument uit 1860 getransformeerd naar luxe appartementen waarbij een unieke harmonie is ontstaan tussen originele details van monumentale waarde en ultiem wooncomfort.

Het project is op een absolute toplocatie gelegen aan de rand van het prestigieuze Willemspark en de populaire Archipelbuurt met pal om de hoek het herkenbare Plein 1813, op loopafstand van de paleistuinen, het Vredespaleis, het gezellige Anna Paulownaplein en in de directe omgeving van een ruim aanbod aan hooggewaardeerde bistro’s, winkelstraten en internationale organisaties. Deze locatie staat daarnaast bekend om haar historische panden, rijksmonumenten en de strategische ligging ten opzichte van het Centrum en de Rijksweg A12.

Deze schitterende bel-etage met souterrain is gelegen achter een monumentale gevel in het brede gedeelte van de Javastraat en is compleet voorzien van vloerverwarming, nieuw stuc- en sauswerk, nieuwe indeling, gevelisolatie, nieuw leidingwerk, nieuwe installaties en alle benodigde voorbereidingen voor open keuken en sanitair. Bovendien beschikt deze fraaie turn-key woning over een riante ommuurde stadstuin van ca. 75 m² die gunstig op de middag- en avondzon is gelegen.

Voor Rijksmonumenten geldt formeel geen verplichting voor het aanvragen van een energielabel maar dankzij slim gebruik van energiezuinige voorzieningen die geen afbreuk doen aan het originele karakter is er een gunstig energielabel A afgegeven voor dit duurzame appartement.

Indeling:
Karakteristieke entree van het gebouw die rijk is uitgedost met marmeren detaillering zoals vloeren, trap en lambrisering. De riante hal beschikt daarnaast over een fraai hekwerk en diverse plafond- en wandornamenten. Entree van het appartement op de bel-etage, spectaculaire suite aan de achterzijde met een riante basismaat en ca. 4 meter hoge originele ornamenten plafonds, natuurstenen schouw en enorme serre aan de achterzijde waardoor een zeer gunstige lichtinval ontstaat. Vanuit de woonkamer een vaste trap naar de achtertuin van ca. 75 m² die op de middag- en avondzon is gelegen. Deze woonkamer beschikt over de benodigde aansluitingen voor een luxe open keuken die koper naar eigen wens kan laten plaatsen. Verder op deze etage een ruime berging onder de trap, de overloop met apart toilet en de trap naar het souterrain.

De gang in het souterrain is voorzien van een wasruimte en vaste kast met opstelplaats voor de cv-ketel. De hoofdslaapkamer is rustig gelegen aan de achterzijde, beschikt over een deur naar de achtertuin en een riante en suite badkamer. De tweede en derde slaapkamer zijn eveneens goed van formaat en aan de achterzijde gelegen die beide gebruik kunnen maken van de ruime tussengelegen tweede badkamer.

Het sanitair en de keuken zijn geen onderdeel van de renovatiewerkzaamheden. De woning wordt compleet met alle benodigde aansluitingen geleverd zodat u zorgeloos bij uw eigen leverancier de juiste materialen kunt uitkiezen.

Aanvullende informatie:
- ’s-Gravenhage sectie P nummer 10933 A-7
- Eigen grond
- Bouwjaar 1860
- Rijks beschermd stadsgezicht
- Energielabel A
- 26/100 aandeel in VvE
- Maandelijkse VvE-bijdrage € 184,60
- Collectieve brand-, opstal- en aansprakelijkheidsverzekering
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Kosten voor sanitair en keuken voor wens en rekening koper
- Voorbereiding voor airconditioning in de woonkamer
- Garantie op uitgevoerde werkzaamheden (1 jaar)
- Garantievoorwaarden HVM Vastgoedgroep van toepassing
- Algemene verkoopvoorwaarde Plink NVM Garantiemakelaars van toepassing
- Ouderdoms- en niet-bewoningsclausule van toepassing
- Projectnotaris Rosenberg Polak

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Javastraat 44 -B
Stad Den Haag
Wijk Archipelbuurt
Ligging In woonwijk
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1860
Woonoppervlakte 171m2
Energielabel A
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Tuin Ja, achtertuin
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Plink Garantiemakelaars
E-mailadres info@plink.nl
Telefoonnummer 070-3551100

Vergelijkbare woningen