Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Aan de rand van het bruisende Centrum gelegen 3-laags bovenhuis met fantastisch uitzicht over één van de mooiste kades die onze Hofstad rijk is. Dit stijlvolle object beschikt over een zonnig achterterras en totaal over ca. 120 m² woonoppervlak verdeeld over een ruime woonkamer met spectaculaire lichtinval, een luxe half open keuken, vijf slaapkamers en een moderne badkamer.

Dit schitterende bovenhuis is uitzonderlijk rustig gelegen en toch op loopafstand van een oneindig aanbod aan winkels, het Westeinde, de Grote markt, de gezellige Torenstraat en het Binnenhof. Dankzij de aangebrachte energiezuinige voorzieningen beschikt deze woning over een zeer gunstig energielabel B.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond, meterkast met uitgebreide elektrische installatie, trap naar de eerste etage, overloop met zijkamer aan de voorzijde die ook zeer geschikt is als werkkamer, apart toilet voorzien van fraai tegelwerk, wandcloset en fonteintje. Vanuit de overloop dubbele deuren met glasroedeverdeling naar de woonkamer met vrij uitzicht over de gracht en een zeer gunstige lichtinval, aan de achterzijde het goed afgewerkte terras dat vanwege de vrije ligging over veel zonuren beschikt. Vanuit de woonkamer een doorbraak naar de luxe half open keuken voorzien van composiet werkblad, hoog model Siemens inbouwoven, 5-pits AEG gaskookplaat, koel-/vriescombinatie en vaatwasser.

De tweede etage beschikt over een ruime slaapkamer aan de voorzijde, een zijkamer aan de voorzijde en nog een riante slaapkamer aan de achterzijde die is ingericht als kastenkamer. De moderne badkamer is voorzien van fraai tegelwerk, daglichttoetreding, ligbad, kwartronde douchecabine en meubel met twee kranen.

De kapetage is te bereiken via een tussengelegen trap, deze ruimte heeft goede lichtinval dankzij dakramen aan beide zijden en een grote dakkapel. Aan de achterzijde van deze etage is er nog wat bergruimte, de cv-ketel en de opstelplaats voor de wasmachine.

Aanvullente informatie:
- ’s-Gravenhage sectie AE 5414 A-2
- Bouwjaar 1850
- Eigen grond
- Energielabel B
- Rijks beschermd stadsgezicht
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Eiken lamelparket vloeren op alle verdiepingen
- Keuken vervangen in 2015
- Cv-combiketel Vaillant 2011
- 2/3 aandeel in actieve VvE
- Maandelijkse VvE bijdrage € 125,- per maand
- Meerjaren onderhoudsplan beschikbaar
- Algemene verkoopvoorwaarden Plink Garantiemakelaars van toepassing
- Oplevering in overleg

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Houtzagerssingel 20
Stad Den Haag
Ligging Aan rustige weg
In centrum
Vrij uitzicht
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1850
Woonoppervlakte 120m2
Energielabel B
Kamers 6
Slaapkamers 5
Badkamers 1
Oplevering in overleg
Dakterras ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Plink Garantiemakelaars
E-mailadres info@plink.nl
Telefoonnummer 070-3551100

Vergelijkbare woningen