Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Omschrijving

Superlatieven schieten te kort voor dit zojuist gerenoveerde, aangenaam ruime dubbel bovenhuis, waarbij gebruik is gemaakt van prachtige, luxe materialen. Een ideale mix van authentieke uitstraling, ruimte en aangenaam centrale locatie. Kenmerken: hoogwaardige renovatie; aangenaam ruimtelijk; heerlijk licht; slimme indeling; geliefde locatie. 

De Groot Hertoginnelaan loopt als een halve cirkel door Duinoord. Deze prettige woonwijk dateert uit het einde van de negentiende en begin van de twintigste eeuw en de ideale combinatie van fraaie architectuur, de centrale ligging in Den Haag, de gezellige winkelstraten in de omgeving en de goede bereikbaarheid met openbaar vervoer van het Centrum en de stations en van de doorgaande wegen trekken velen naar deze heerlijke woonplek. Daarnaast is er in de omgeving veel groen in de vorm van diverse parken en is het strand binnen 10 minuten per fiets te bereiken. 

Het voormalige herenhuis Groot Hertoginnelaan 180 is door de huidige eigenaar opgesplitst in 2 luxe appartementen. Het dubbel benedenhuis bevindt zich in de laatste fase van de renovatie. Bij de splitsing is het voormalige tochtportaal getransformeerd tot een gemeenschappelijke hal, alwaar de eigen voordeur van dit charmante dubbel bovenhuis is. 

Indeling (zie voor de maatvoering bijgaande plattegronden): 

Bij binnenkomst in het appartement is er een lui lopende trap naar de eerste verdieping met een overloop die goed is te gebruiken voor een garderobe, gevolgd door een tweede prettig lopende trap naar de tweede verdieping. Bovenaan deze trap is een ruime, heerlijk lichte overloop, dankzij een groot daklicht boven de trap naar de derde verdieping. Daarnaast zorgen de grote dubbele deuren met glas voor extra licht vanuit de woonkamer. Op de vloer ligt een prachtige lamel parketvloer die drempelloos in de kamers doorloopt. Er is een ruim separaat toilet met fonteintje. De eerder genoemde L-vormige woon-/eetkamer is voor over de volle breedte van het huis wat een aangenaam ruimtelijk gevoel geeft. Uiteraard is er meer dan voldoende ruimte voor een ruime zit- een eethoek. Openslaande deuren leiden naar het voorbalkon met namiddag- en avondzon. Aan de achterzijde van de kamer is de uitgebreide open keuken met kook- en watereiland. Uiteraard is de keuken compleet uitgerust en voorzien van voldoende berg- en werkruimte. Aan de achterkant van het kookeiland is een bar gecreëerd om tijdens het koken gezamenlijk te zitten. Achter de keuken geven de volgende openslaande deuren toegang tot het achterbalkon op de ochtend- en middagzon. Naast de woonkamer ligt de eerste slaapkamer. De kamer is ruim van opzet en is op vele manieren inzetbaar. 
Een lui lopende trap leidt naar de derde verdieping, alwaar een tweede ruime overloop is. Hier is ook een separaat toilet met fonteintje en een aparte berging voor de CV-ketel en wasmachine en droger. Aan de achterzijde is de L-vormige hoofdslaapkamer. De prachtige originele spanten geven de kamer veel sfeer en de ruimte biedt vele indelingsmogelijkheden. Bij de kamer komt een derde balkon. Door de hoge ligging heeft het uitzicht richting de skyline van Den Haag. Hier is nagenoeg de hele dag de zon. 
Aan de voorzijde zijn nog twee slaapkamers. Tussen de slaapkamers in ligt de riante, luxe badkamer. Er is een vrijstaand bad, dubbele wastafel en een ruime inloopdouche. Uiteraard is de badkamer voorzien van prachtige luxe materialen. 

Kenmerken: 
De bijgaande foto's dienen als sfeerimpressie en zijn niet genomen in het dubbel bovenhuis zelf; 
Woonoppervlakte: ca. 145 m2, gebaseerd op verbouwingstekeningen, het meetcertificaat gebaseerd op de NEN2580 volgt nog; 
Gelegen op eigen grond; 
Het 1/2e aandeel in de Vereniging van Eigenaars in oprichting waarvan de maandbijdrage nog wordt vastgesteld, met inschrijving bij de Kamer van Koophandel en collectieve opstalverzekering; 
Gezien de feitelijke situatie worden de lokaal gebruikelijke materialen-, ouderdoms- en niet zelfbewoningsclausules aan de koopovereenkomst toegevoegd; 
Projectnotaris is van toepassing; 
Aanvaarding is, indien gewenst, op korte termijn mogelijk. 

Interesse in dit heerlijk ruime, zojuist gemoderniseerde dubbel 
Contact opnemen

Kenmerken

Straat Groot Hertoginnelaan 180 A
Stad Den Haag
Wijk Sweelinckplein en omgeving
Ligging In woonwijk
Aan drukke weg
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1903
Woonoppervlakte 145m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs
E-mailadres info@stokmanvanduren.nl
Telefoonnummer 070-4271200

Vergelijkbare woningen