Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

In het Belgisch Park nabij het strand gelegen 2-kamer appartement op de begane grond en souterrain in het complex "Esseline Residence". Het gebouw, "Esseline Residence", is gerealiseerd in de stijl van de Nieuwe Haagsche School, welke door de differentiatie en verfijning in de architectuur aansluit bij de klassieke omgeving van de Badhuisweg.

Het appartement en het complex hebben een stijlvolle uitstraling met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Het gebouw bestaat uit 38 luxe-appartementen, eigen parkeerplaatsen, een hellingbaan waarmee u de hoofdentree gemakkelijk kunt bereiken en een voorziening voor het stallen van fietsen in het souterrain. Het gezellige Gevers Deynootplein en de boulevard van Scheveningen liggen aan het einde van de straat met enorme diversiteit aan horecagelegenheden, winkels en vrijetijdsbestedingen zoals bioscoop, casino en bowlen. Met het openbaar vervoer voor de deur bent u binnen een mum van tijd in het Centrum. Daarnaast biedt de omgeving veel mogelijkheden tot ontspanning, met het Westbroekpark, de duinen en de Scheveningse Bosjes op fiets-/loopafstand.

Indeling:
U betreedt Esseline Residence via het groenplantsoen aan de voorzijde de luxe afgewerkte gemeenschappelijke hal van het appartementencomplex. Appartement 11f is rustig gelegen aan de achterzijde van het gebouw.

Entree appartement op de begane grond: hal met apart toilet en deur naar de woonkamer, drie grote raampartijen zorgen voor een uitstekende lichtinval, luxe hoogglans open keuken met composiet aanrechtblad voorzien van inbouwapparatuur te weten gaskookplaat met recirculatiekap, koelkast met vriesvak, vaatwasser en combi magnetron/oven. Vanuit de woonkamer een vaste trap naar de slaapetage in het souterrain, riante slaapkamer aan de voorzijde, eigen inpandige berging en moderne badkamer voorzien van fraai tegelwerk, een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en een handdoekradiator.

Kenmerken:
- eigen grond
- bouwjaar 2019
- gebruiksoppervlakte ca. 56 m²
- inhoud ca. 150 m³
- CV-ketel, bouwjaar 2019
- gehele appartement voorzien van PVC vloer in hout look
- parkeerplaats op afgesloten terrein apart te huur à € 65,- per maand
- volledig geïsoleerd
- VvE in oprichting
- projectnotaris
- gemeten conform NVM Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen
- koper aanvaardt de objectinformatie en de aanvullende clausules uit de algemene verkoopvoorwaarden

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Badhuisweg 11 f
Stad Den Haag
Ligging In woonwijk
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 2019
Woonoppervlakte 56m2
Energielabel A
Kamers 4
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Oplevering in overleg
Parkeerplaats ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Plink Garantiemakelaars
E-mailadres info@plink.nl
Telefoonnummer 070-3551100

Vergelijkbare woningen