Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

RECENTELIJK GERENOVEERD 3-KAMER APPARTEMENT MET ZONNIG DAKTERRAS VAN CA.28M2 GELEGEN MIDDEN IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN DEN HAAG!

De Amsterdamse Veerkade ligt centraal in Den Haag, op de grens van Chinatown. Vanaf hier loop je binnen enkele minuten naar de Grote Markt met een gezellige mix aan horeca gelegen heden en loop je zo het winkelgebied van het centrum in. In de directe omgeving is een zeer uitgebreide diversiteit van restaurants & lunchrooms beschikbaar met een bijzonder uitgebreide internationale keuken. Uiteraard zijn er ook diverse supermarkten om de hoek en ambachtelijke winkels zodat zelf koken met de beste ingrediënten ook heerlijk kan. De bereikbaarheid is uitstekend. De grote treinstations (DEN HAAG CS & HOLLAND SPOOR) zijn op loopafstand of binnen een paar minuten met de fiets bereikbaar en in de buurt zijn diverse perfecte openbaar vervoerverbindingen naar alle delen van de stad en het land beschikbaar. Parkeren kan in de omgeving met een belanghebbenden vergunning.

Indeling (zie voor de maatvoering bijgaande plattegrond)

Gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellentableau bevindt zich aan de straatkant. Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement dat zich op de 3e verdieping bevindt. U komt binnen in een hal welke toegang verleent tot het moderne toilet met fonteintje, moderne badkamer voorzien van ruime inloopdouche, wastafel met meubel en handdoeken radiator. Verder geeft de hal toegang tot de eerste slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het appartement. Zeer ruime en heerlijke lichte woon/eetkamer welke is voorzien van een gloednieuwe open keuken welke is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur ( koelkast,vriezer, combi-oven, 4-pits inductie kookplaat en vaatwasser) Vanuit de woon/eetkamer toegang tot het fantastische zonnige dakterras van ca.28m2!. Tweede slaapkamer gelegen aan de achterzijde van het appartement. Direct naast de entree van het appartement bevindt zich de bergruimte waar de wasmachine aansluiting zich bevindt en tevens ook de CV-ketel.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte ca. 68 m²
- Bouwjaar 1900
- Energielabel C
- specificatie maatvoering zie plattegrond
- VVE in oprichting fase
- Projectnotaris van toepassing
- Niet bewoners clausule van toepassing
- In verband met het bouwjaar van de woning zal ongeacht de kwaliteit van de woning in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen
- Oplevering in overleg

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Amsterdamsestraat 3 -C
Stad Den Haag
Wijk Zuidwal
Ligging In centrum
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1900
Woonoppervlakte 68m2
Energielabel C
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Tuin Zonneterras
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar BS real estate
E-mailadres info@bsrealestate.nl
Telefoonnummer 0641035420

Vergelijkbare woningen