Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Gelegen in de populaire en “hippe” woonwijk de Belcrum, vindt u deze over de volle breedte uitgebouwde jaren 30 erkerwoning. Voorzien van een woonkamer van ruim 45m2 met een open haard, een erker met kleurrijke glas-in-lood ramen en openslaande deuren in de aanbouw met een open keuken, naar een ca.15 meter diepe achtertuin. Op de eerste verdieping twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer. Op de zolderverdieping, met zowel aan de voor- als achterzijde een dakkapel, vindt u een voorzolder met wasruimte, inloopkast en een slaapkamer. Kortom: een unieke mogelijkheid om heerlijk te wonen, in een van de populairste woonwijken van Nederland, in een erkerwoning waar de originele jaren 30 details, o.a. glas-in-loodramen, Granito vloer, paneeldeuren en hoge plafonds met stuclijsten behouden zijn gebleven. Alle voorzieningen zijn in de nabijheid aanwezig; supermarkten, scholen, het centrum van Breda en op slechts 5 minuten loopafstand ligt het compleet vernieuwde NS-station Breda.

Begane grond:
- Voortuin: (ca.4.00x4.75m) voorzien van bestrating en borders met vaste beplanting.
- Entree: (ca.3.20x1.80/0.90m) voorzien van de trapopgang naar de eerste verdieping, een Granito vloer met donkere bies, stucwerk wanden en plafond met stuclijsten. Voorts toegang, via originele jaren 30 paneeldeuren tot;
- Kelder: (ca.3.20x1.80m) met een vernieuwde meterkast: (8 groepen en 2 aardlekschakelaars)
- Toiletruimte: (ca.1.10x0.80m) deels betegeld en voorzien van een closet.
- Uitgebouwde woonkamer: (ca.12.00x2.70/4.60m) voorzien van een open haard, een erker met kleurrijke glas-in-lood bovenlichten, welke in dubbelglas zijn geplaatst, een houten vloer van 18cm brede vloerdelen, welke naadloos overloopt in de uitbouw, glad stucwerk wanden en plafond met originele jaren 30 stuclijsten. Deze living van ruim 45m2 is onderverdeeld in een woonkamer: (ca.7.80/2.70x4.60m) met een vaste kast (ca.0.80x.80m) met paneeldeur en een uitbouw: (ca.3.40x4.50m) met lichtkoepels, verticale cassette radiator, een luxe open keuken en openslaande deuren, naar de achtertuin.
- Keuken: (ca.3.40x2.25m) voorzien van een u-keukenblok met een “Granito-look” werkblad, rvs-spoelbak, brede 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een ingebouwde close-in boiler, koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron en elektrische oven

Tuin:
- Via de openslaande deuren van de living bereikt u de ca. 50 vierkante meter grote achtertuin. Voorzien van bestrating, borders met vaste beplanting en een stenen berging over de volle breedte van de tuin.
- Berging: (ca.2.60/1.50x4.60m) voorzien van een betonnen afwerkvloer, electra en achterom.

Eerste verdieping:
- Overloop: (ca.1.90x1.90m) voorzien van een vaste kast met paneeldeur, stucwerk wanden en plafond met originele stuclijsten. Voorts toegang via originele jaren 30 paneeldeuren tot de trapopgang naar de tweede verdieping en;
- Slaapkamer 1: (ca.4.00/3.65x4.60m) ca.12m2, gelegen aan de voorzijde, voorzien van een erker met brede vensterbank, kleurrijke glas-in-lood bovenlichten, een inbouwkast met paneeldeur, een houten vloer, stucwerk wanden en plafond met originele jaren 30 stuclijsten.
- Slaapkamer 2: (ca.3.65x2.60m) ca.10m2, gelegen aan de achterzijde, voorzien van een tweedelig raam met kleurrijke glas-in-lood bovenlichten, een inbouwkast met paneeldeur, een houten vloer, stucwerk wanden en plafond met originele jaren 30 stuclijsten
- Badkamer: (ca.2.55x1.90m) voorzien een ligbad met een design thermostaatkraan, met handdouche, een inloopdouche met een design thermostaatkraan, een wastafelcombinatie met onderbouwkast en een spiegelkast. De badkamer is afgewerkt met een handdoekradiator, deels betegelde wanden, tweedelig raam met kleurrijke glas-in-lood bovenlichten en een stucwerk plafond met halogeen inbouwverlichting.

Tweede Verdieping:
- Via de afgesloten trapopgang bereikt u voorzolder: (ca.3.25/1.45x4.60m) voorzien van een inloopkast, een dakkapel met dubbelglas, een geïsoleerd dakbeschot en extra bergruimte, achter de afgetimmerde knieschotten, de opstelplaats van de Nefit HR cv-ketel en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.
- Slaapkamer 3: (ca.2.30/2.75x4.60m) ca.11m2, gelegen aan de achterzijde. Voorzien van een dakkapel over bijna de volle breedte van de kamer met dubbelglas en afgetimmerde knieschotten met extra bergruimte.

Algemeen:
Het betreft een royaal sfeervol woonhuis uit de jaren '30 met diverse authentieke elementen, o.a. Granito vloer, glas-in-loodramen, paneeldeuren en hoge plafonds met originele stuclijsten.
Bijna volledig voorzien van dubbelglas, deels glas-in-lood in dubbelglas en dakisolatie.
Een woonoppervlak van 111m2 en een inhoud van bijna 400m3. (Meetrapport aanwezig)
Het compleet vernieuwde NS-station Breda is op loopafstand (circa 5 minuten) te bereiken.
Gelegen in een van de populairste woonwijken van Breda en zelfs Nederland, “de Belcrum”
Het centrum van Breda met uitgaansgelegenheden, winkelstraten, de Grote Markt, bioscoop en het Chassé Theater ligt door de onderdoorgang van het NS-station, op 10 minuten loopafstand.
De uitvalswegen en snelwegen A16, A58 en A59 zijn goed bereikbaar.
Voldoende parkeergelegenheid in de straat, met een parkeervergunning. (ca. € 4,- per maand)
In de afgelopen jaren is de wijk Belcrum sterk ontwikkeld en uitgegroeid tot een zeer gewilde woonwijk. In de komende jaren staan er nog tal van verbeteringen c.q. vernieuwingen in de wijk en de spoorzone op de agenda.
Het dak van de berging is voorzien van een vermoedelijk asbesthoudend golfplaten dak.
Aangezien de woning ouder is dan 80 jaar zal in de koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen en bouwkundige keuring is natuurlijk altijd toegestaan.

Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een Zien meetrapport. Op dit meetrapport zijn de algemene voorwaarden van Zien24 van toepassing. De metingen zijn verricht aan de hand van de NVM-richtlijnen gebaseerd op de NEN2580. U als Koper heeft een kopie van dit meetrapport ontvangen en bent in de gelegenheid gesteld deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van een gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Brochure:
Deze brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie en plattegronden kan door Hypodomus Makelaars Breda geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie en plattegronden enig recht worden ontleend

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Putterstraat 4
Stad Breda
Wijk Belcrum
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Woningtype Woonhuis
Bouwjaar 1936
Woonoppervlakte 111m2
Kamers 5
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Tuin achtertuin
Oplevering in overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Hypodomus Makelaars Breda
E-mailadres breda@hypodomus.nl
Telefoonnummer 076-8200044

Vergelijkbare woningen