Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Instapklare, compleet verbouwde “trendy” drive-in woning met een woonoppervlak van ca. 125m2. Voorzien van een oprit met een inpandige berging/garage, voorzien van een geïsoleerde sectionaaldeur met vingerafdrukscan. Een multifunctionele tuinkamer, thans in gebruik als werkruimte met kamerhoge wandkasten en een loopdeur naar een ca.62m2 grote achtertuin, op het zuidwesten, voorzien van steigerhouten betimmering, buitenkeuken en een overkapping. Op de eerste verdieping een royale living van ruim 45m2 met een luxe open keuken, een balkon aan de voorzijde en een balkon/terras van ca.14.50m2 aan de achterzijde. Op de tweede verdieping drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer. Kortom: een ideale woning voor gezinnen die houden van een instapklare sfeervolle woning met veel ruimte en een diversiteit aan gebruiksmogelijkheden, de tuinkamer is te gebruiken als speelkamer voor de kinderen, logeerkamer of ideaal om aan huis te werken. Gelegen in de populaire groene woonwijk IJpelaar, op loopafstand van winkelcentrum “De Burcht” met een diversiteit aan winkels en supermarkten, op fietsafstand van scholen en stadscentrum van Breda. De uitvalswegen zijn tevens goed bereikbaar, via de zuidelijke rondweg.

Indeling:
Begane grond:
- Oprit: (ca.6.00x5.00m) voorzien van antraciet tegels en borders met vaste beplanting.
- Inpandige berging/garage: (ca.4.80x2.75m) voorzien van een geïsoleerde, elektrisch bedienbare, sectionaaldeur met vingerscan, een betonnen afwerkvloer, de opstelplaats van de Remeha HR cv-ketel (bouwjaar 2013) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.
- Entree: (ca.4.80x1.50m) voorzien van video intercom, laminaatvloer, afgesloten trapopgang naar de eerste verdieping, ingebouwde schoenenkast, spachtelputz wanden en plafond met halogeen inbouwverlichting, werkend op een bewegingssensor.
- Meterkast: (12 groepen en 3 aardlekschakelaars) Gas- en watermeter.
- Toiletruimte: (ca.1.70x0.85m) volledig betegeld en voorzien van een hangcloset met fonteintje en een automatisch geschakelde afzuiging.
- Tuinkamer: (ca.4.70x4.80m) deze ruimte is multifunctioneel te gebruiken, thans in gebruik als werkkamer, maar ook ideaal te gebruiken als logeerkamer, speelkamer voor de kinderen of als tuinkamer. Voorzien van een laminaatvloer, kamerhoge opmaat gemaakte wandkasten met schuifdeuren, spachtelputz wanden en plafond met led-inbouwverlichting. Via een loopdeur heeft u toegang tot de achtertuin.
- Achtertuin: (ca. 12.50x5.00m) via de loopdeur van de tuinkamer bereikt u de ca.62.50m2 grote achtertuin, gelegen op het zuidwesten. Voorzien van een overkapping met steigerhouten wanden, kast en buitenkeuken. De privacy biedende tuin is strak afgewerkt met betongrijze tegels, Leibomen en border met vaste beplanting.

Eerste Verdieping:
- Woonkamer: (ca.9.55x4.80m) deze trendy living van ruim 45m2 met een open keuken is voorzien van video intercom, een geïsoleerde laminaatvloer, spachtelputz wanden en plafond met led-inbouwverlichting. Vanuit de woonkamer heeft u via een loopdeur toegang tot het ca.14.50m2 grote, uitgebouwde balkon/terras aan de achterzijde.
- Balkon I/terras: (ca.2.90x5.00m) ca.14.50m2, gelegen op het zuidwesten, voorzien van terrasvlonders en een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
- Luxe open keuken: (ca.3.00x4.80m) voorzien van een werkeiland met een betongrijs werkblad en mat witte onderbouwkasten, een keukenblok met een betongrijs werkblad, rvs-spoelbak, 5-pits rvs-gaskookplaat met rvs-afzuigkap en mat witte onderbouwkasten met treklades en een ingebouwde vaatwasser. De twee hoge kasten met een ingebouwde koelkast, 3-vaks vriezer en combimagnetron maken deze trendy keuken compleet. Vanuit de keuken heeft u, via een loopdeur, toegang tot het balkon (ca.1.35x5.00m) gelegen aan de voorzijde van de woning.

Tweede Verdieping:
- Overloop: (ca.2.90x1.90m) Voorzien van een laminaatvloer spachtelputz wanden en plafond. Voorts toegang tot;
- Slaapkamer 1: (ca.3.00x4.80m) ca.14m2, gelegen aan de voorzijde, voorzien van een kamerhoge kastenwand, laminaatvloer, spachtelputz wanden en plafond met led-inbouwverlichting.
- Slaapkamer 2: (ca.4.45x2.40m) ca.12.50m2, gelegen aan de achterzijde, voorzien van een kunststof raamkozijn met een draai-kiepraam, hor en een elektrisch bedienbaar rolluik, laminaatvloer, spachtelputz wanden en plafond met led-inbouwverlichting.
- Slaapkamer 3: (ca.3.45x1.90m) ca.6.50m2, gelegen aan de achterzijde, voorzien van een kunststof raamkozijn met een draai-kiepraam, hor en een elektrisch bedienbaar rolluik, laminaatvloer, spachtelputz wanden en plafond met led-inbouwverlichting.
- Badkamer: (ca.1.90x2.80m) voorzien een wastafelcombinatie met trendy uit de muur komende rvs-kranen met een verwarmde spiegel, een 2e hangcloset, houten hangkasten, een extra brede inloopdouche met glazenwand, een regendouche en trendy uit de muur komende rvs-kranen. De badkamer is afgewerkt met twee nisjes, deels lichte wandtegels, deels betongrijze wandtegel, deels stucwerkwanden en een glad stucwerk plafond met led-inbouwverlichting en mechanische ventilatie. De betongrijze tegelvloer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

Algemeen:
Het betreft een sfeervolle instapklare compleet verbouwde drive-in woning uit de jaren 70 met een woonoppervlak van ca.125m2, een inpandige berging/garage van ca.13m2 en een inhoud van ruim 450m3 op een mooi groot perceel van 143m2 met een achtertuin van ca. 62m2 en een uitgebouwd balkon/terras van ca. 14.50m2 op het zonnige zuidwesten. Energielabel C: voorzien van betonnen verdiepingsvloeren, dakisolatie, HR++ dubbelglas, deels voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen, een geïsoleerde garagedeur en een Remeha HR CW5 cv-ketel. Thans betalen de huidige eigenaren slechts € 110,- voorschot gas en elektra. Meterkast met 12 groepen, 3 aardlekschakelaar. De woning is voorzien van een compleet vernieuwde meterkast, nieuwe bedrading en schakelmateriaal. (2013) Tevens zijn de water- en cv-leidingen vervangen. De achterzijde van de woning is in 2018, voorzien van nieuw voegwerk. De badkamer is in 2018 gerenoveerd en de keuken is in 2013 nieuw geplaatst. De woning heeft aan de voorzijde een balkon en aan de achterzijde een vergroot balkon van ca.15m2. De garage/inpandige berging is voorzien van een HR cv-ketel (bouwjaar 2013) met een koolmonoxide melder. De woning is voorzien van een vingerafdruk scanner, zodat u altijd binnen kan als u de sleutel bent vergeten. De oprit is voorzien van een camerasysteem en de buitendeuren zijn voorzien van sloten met het SKG keurmerk. Gelegen in de populaire woonwijk IJpelaar, Breda-zuid. Alle voorzieningen zijn in de nabijheid aanwezig, scholen, winkelcentra “De Burght”, een bushalte en met de fiets is het centrum van Breda, binnen 10 minuten bereikbaar.
De autosnelwegen A16, A27 en A 58 zijn eenvoudig en snel te bereiken via de zuidelijke rondweg.
Aangezien de woning ouder is dan 48 jaar zal in de NVM-koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen voor de niet gerenoveerde zaken. De woning is voorzien van een Kwaaitaal begane grond vloer, inspectierapport is aanwezig.

Tweede garage:
Optioneel is er nog een garage bij deze woning aan te kopen voor € 23.000,- aan de Doenradestraat 42G20.
Deze L-vormige garage (ca.5.45x2.50/1.60x1.75m) is voorzien van een kanteldeur, elektra en wateraansluiting.
De garage maakt deel uit van een appartementencomplex met VvE, de maandelijkse bijdrage is € 8.96, per maand.

Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zien24 meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van een gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in gelegenheid gesteld het Zien meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.

Brochure:
Deze brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens en plattegronden aanvaarden. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor de geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Hypodomus Breda geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Doenradestraat 147
Stad Breda
Wijk Blauwe Kei
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Woningtype Woonhuis
Bouwjaar 1970
Woonoppervlakte 125m2
Energielabel C
Kamers 5
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Tuin achtertuin
Oplevering in overleg
Balkon ja
Dakterras ja
Garage ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Hypodomus Makelaars Breda
E-mailadres breda@hypodomus.nl
Telefoonnummer 076-8200044

Vergelijkbare woningen