Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen
Whatsapp ons

Omschrijving

Zeer stijlvol drie kamer appartement (83 m² NEN 2580) met 3,5 meter hoge plafonds en vrij uitzicht over de kruising met de Ruyschstraat gelegen in een goed onderhouden monumentaal pand, gebouwd in 1887 en volledig gerenoveerd in 2006/2020.

Indeling:
Middels het klassiek portiek met grachtengroene paneeldeuren met koperen beslag kom je in het, vorige maand gerenoveerde, trappenhuis. Via de luie trappen arriveer je op de derde verdieping bij je eigen appartementsdeur. Je jas hang je hier op de gang aan de kapstok wat al aangeeft hoe net de overige bewoners zijn aan de trap. Binnenkomend leidt de gang je meteen naar de brede woonkamer met vier hoge schuiframen waar brede witte houten lamellen, zogenaamde plantation shutters (2020), het zonlicht aangenaam filteren. De zonsopgang komt hier overweldigend binnen vanwege de volledige oostigging. De wanden en plafonds zijn strak gepleisterd om het sierlijke plafondornament heen en de zwart marmeren schouw heeft een nieuwe functie gekregen als standaard voor de tv. De vloer is geïsoleerd en voorzien van stoere brede gerookt eikenhouten planken en is doorgelegd in de hele woning. De warme houtkleur steekt mooi af bij de matwitte keuken (2020) in hoekopstelling met ingetogen muisgrijs dubbeldik composiet werkblad en hippe eierschaalwitte jaren 70 tegeltjes boven het aanrecht. De huidige eigenaar is een echte gourmand en heeft dan ook zijn woonkamer zo ingericht dat hij minimaal 10 vrienden kan ontvangen voor het diner. Zijn grote SMEG gasfornuis met 6 branders en een XL oven is hierbij zijn beste vriend. De afvoer van de bijpassende SMEG afzuigkap Is weggewerkt achter een valse wand waar ook de CV-ketel (Intergas Kombi Kompakt HR 22 – 2006, jaarlijks geserviced) is verstopt. Een hoge ijskast op ooghoogte met drie vriesladen, een quoocker voor kokend water en een afwasmachine voor het gemak maken deze keuken compleet.

Slaapkamer 1 heeft ook een zwart marmeren schouw voor de sfeer, mobiele voorzetramen voor de nachtelijke rust en een walk-in closet met daglicht voor de perfecte match. Slaapkamer 2 heeft dubbel glas en bevindt zich aan de achterzijde waar in de namiddag het zonlicht prettig binnenvalt. De badkamer (2020) is meer dan luxe met een ellipsvormig vrijstaand bad, een wastafelmeubel met extra verlichte spiegel, een inloopdouche met stortdouchekop en een shampoo-nis en een handdoekenradiator. De WC met hangend closet en fontein is in een separate ruimte gesitueerd en de wasmachine netjes weggewerkt achter een keukenkastje.

NB Gemeentelijke erfpacht afgekocht en eeuwigdurende erfpacht tijdig aangevraagd.

Goed om te weten:
Verkoop onder voorbehoud toestemming tot doorsplitsen van de erfpacht door de Gemeente Amsterdam, concept wijziging splitsingsakte zal aansluitend worden opgesteld en afhandeling van deze verkoop dient te worden begeleid door notaris verkoper; Kuin Van Overbeek Notariaat.

Highlights:
Two bedroom apartment (83 m²)
High ceilings and wooden floors
Well maintaned building, professionally managed
Monthly fee: euro 180,=
Internally renovated 2020
Landlease prepaid up to 2056

VVE
Naam: VVE Swammerdamstraat 58 te Amsterdam
Eigendomsaandeel: 82/489-e aandeel
Stemaandeel: 1 van de 6 stemmen
Maandelijkse servicekosten: euro 180
Balanstotaal per 31/12/18: euro 44.463,=
MJOP: Extern schilderwerk en trappenhuis zomer 2020 uitgevoerd
Beheerder: VVE Beheer Amsterdam
Bijzonderheden: Gemeentelijk Monument

Erfpacht
Grondeigenaar: Gemeente Amsterdam
Duur: voortdurend
Afgekocht: tot en met 15 september 2056
Algemene Bepalingen: Amsterdam 1998
Eeuwigdurende afkoop onder gunstige voorwaarden aangevraagd: ja
Keuze afkoop of vastklikken eeuwigdurende erfpacht: voor 14 maart 2021

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM meet instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Swammerdamstraat 58 -III
Stad Amsterdam
Wijk Weesperzijdestrook
Ligging In woonwijk
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1887
Woonoppervlakte 83m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering in overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Makelaardij De Nederlanden
E-mailadres info@denederlanden.eu
Telefoonnummer 020-5893070

Vergelijkbare woningen