Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

See English text below
LUXE BEGANE GROND APPARTEMENT (175 M2), VIER SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS, PATIO, DE WONING IS GELEGEN TUSSEN DE SPIEGELGRACHT EN DE VIJZELGRACHT, OP EIGEN GROND. HET COMPLEX "DE SPIEGELBURCHT" IS GEHEEL GERENOVEERD IN 1998 EN HET APPARTEMENT RECENTELIJK IN 2018

Indeling begane grond:
Via de fraaie gemeenschappelijk entree (toegang via elektronische sleutel) is de entree van de woning te bereiken. De ruime gang met garderobekast geeft toegang tot het woongedeelte en het eetgedeelte voorzien van een parketvloer met vloerverwarming. Vanuit deze ruimte is er een mooi uitzicht over de Prinsengracht. De open keuken is voorzien van o.a. een een elektrische kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast met vriesladen en een wasemunit. Achter de keuken is de technische ruimte met onder andere de ketel voor de centrale verwarming.
De gang geeft toegang tot een separaat toilet, een bergruimte, de buitenruimte, twee slaapkamers waarvan een met badkamer.

Indeling souterrain:
Vanuit de hal is er een trap naar het souterrain met twee slaapkamers en een tweede badkamer. Via de gemeenschappelijke gang is er ook een eigen toegang tot het souterrain, dus het souterrain kan ook apart worden gebruikt van de begane grond verdieping. Verder is er in de gemeenschappelijke gang in het souterrain een ruime berging.

Locatie:
Het appartement is gelegen in stadsdeel Centrum, in het Spiegelkwartier, tussen de Vijzelgracht en de Spiegelgracht, nabij het Leidseplein, Spiegelstraat, Amstelveld en op een steenworp afstand van het Rijksmuseum. Winkels, restaurants en musea zijn op korte afstand van het appartement gelegen. Met het openbaar vervoer (tram 1,2,5,7,10,16,24 en de Noord/Zuid metrolijn) en met de auto (middels de S 109) is het appartement zeer goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Vloerverwarming in het gehele appartement
- Gelegen op een top locatie, tussen de Spiegelgracht en de Vijzelgracht.
- Actieve VVE met een meerjarenonderhoudsplan en een huishoudelijk reglement;
- Voorzien van isolatieglas;
- Veel vaste kasten;
- Servicekosten € 511 per maand.
Prinsengracht 612 E - 1017 KT Amsterdam

Luxury ground floor apartment (175m2), four bedrooms , two bathrooms, patio, the apartment is located between Spiegelgracht and Vijzelgracht and is freehold. The apartment building “De Spiegelburcht” was completely renovated in 1998 and the apartment recently in 2018.

Lay out ground floor:
A beautiful common entry (access with an electronic key) leads to the apartment’s entry. The spacious hallway with wardrobe gives access to the living and dining room with an wooden floor with under floor heating. This room offers a beautiful view of the Prinsengracht. The open plan kitchen is equiped with several appliances, including a electric hob, dishwasher, oven, microwave, fridge with freezer drawers and an extractor. Beyond the kitchen is a technical room with, among other things, the central heating unit.
The hallway gives access to a separate toilet, storage room and an outdoor area and two bedrooms, one with a bathroom.

Lay-out basement:
Stairs lead from the hallway to the basement with two bedrooms and a second bathroom.
In the common hall is a private entry to the basement, so the basement can be used independently of the ground floor. In the common hall in the basement is also a spacious storage unit.

Location:
The apartment is located in Stadsdeel Centrum, in ‘het Spiegelkwartier’, between Vijzelgracht and Spiegelgracht, near Leidseplein, Spiegelstraat, Amstelveld and within a stone’s throw of the Rijksmuseum. Shops, restaurants and museums are within the vicinity. The apartment is also easily reached by public transport (trams 1,2,5,7,10,16,24 and the Noord/Zuid Metro) and by car (via the S109).

Features:
- Under floor heating throughout the apartment.
- Prime location, between Spiegelgracht and Vijzelgracht.
- Active Home Owner Association with a long-range maintenance plan and internal regulations;
- Insulated glazing;
- Ample built-in storage space;
- Monthly service charges € 511.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Prinsengracht 612 -E
Stad Amsterdam
Wijk De Weteringschans
Ligging Aan water
In centrum
Vrij uitzicht
Aan vaarwater
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1920
Woonoppervlakte 175m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Tuin Patio/atrium
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Makelaarsland
E-mailadres info@makelaarsland.nl
Telefoonnummer 0882002000