Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Prins Hendriklaan 38-C, Amsterdam

Exclusief design appartement van 103 m² nabij het Vondelpark ingericht door de bekende interieur ontwerper Marcel Wolterinck. Het appartement is onderdeel van een statig herenhuis welke zo kenmerkend is voor de Prins Hendriklaan. Dit appartement springt direct in het oog vanwege het hoogwaardige afwerkingsniveau en de warme, stijlvolle, en exclusieve uitstraling en inrichting.
Daarnaast is het pand voorzien van een lift en is er een zeer ruime berging beschikbaar in de kelder.

Indeling:
Ruime entree met ingebouwde garderobe en toilet.
Entree middels brede zwarte stalen deur naar de doorzon woonkamer. Het hele appartement straalt warmte uit dankzij de Amerikaans notenhouten vloer met vloerverwarming.
Aan de voorzijde de volledig ingebouwde woonkeuken met marmeren keukenblad van bijna 3 meter lang voorzien van spoelbak en geïntegreerde gaspitten.
De Gaggenau-apparatuur is elegant verborgen achter stijlvolle kasten langs de uitgestrekte wand in de keuken.
Aansluitend het balkon met openslaande deuren welke toegang geven tot het balkon. Hier bevindt zich ook een knusse bibliotheek/werkruimte/eethoek die moeiteloos omgetoverd kan worden tot een tweede slaapkamer. De zwarte inbouwkasten, doordacht verspreid door het appartement, belichamen een stijl die consequent door het hele appartement wordt doorgetrokken.
De op maat gemaakte houten shutters sieren alle ramen in het appartement.
De zitkamer in het midden van de woning biedt een gezellige sfeer met een gas openhaard en prachtige ingebouwde open kasten. De televisie kan discreet worden opgeborgen achter een elek-trisch bedienbaar paneel.
De slaapkamer aan de achterzijde wordt gescheiden door een stalen raampartij en geeft toegang naar een ruim balkon middels openslaande deuren. De aangrenzende badkamer ensuite, bekleed met eikenhouten wanden voorzien van een bronzen afwerking, beschikt over een inloopdouche met rainshower. Aansluitend een custome made inloopkast en een ruimte met wasmachi-ne/droger welke het geheel compleet maken.
In het souterrain is er een handige zeer ruime berging beschikbaar van 8 m².

Locatie:
Het appartement is gelegen in een rustige en statige straat in Oud Zuid, nabij het Vondelpark.
Op loopafstand bevinden zich alle populaire facetten dat Amsterdam te bieden heeft, zoals het Museumplein met het Rijksmuseum en van Gogh museum, de P.C. Hooft-, van Baerle winkelstraat, het Concertgebouw, en het Leidseplein.
In de directe omgeving is een scala aan goede restaurants en gezellige terrasjes. Voor dagelijkse boodschappen: de Cornelis Schuytstraat, Emmastraat, Koninginneweg en Amstelveenseweg.
De ligging is eveneens gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en de Ring Amster-dam.

Kenmerken
- Woonoppervlakte: 103 m² (conform NEN 2580 gemeten)
- Bouwjaar: 1912
- Beschermd stads- en dorpsgezicht
- VvE: 7 leden, professioneel beheerd, MJOP aanwezig
- Tweede slaapkamer mogelijk
- Servicekosten: circa € 367,- per maand
- Energielabel: B
- Erfpacht afgekocht tot 31-12-2039
- Parkeren via vergunningstelsel
- Oplevering in overleg
- Aparte berging in de kelder 8 m²
- Lift aanwezig in het gebouw
- Notariskeuze koper mits binnen de Ring van Amsterdam

Deze informatie is door Engel & Völkers met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Engel & Völkers geen aansprakelijkheid wor-den aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen Engel & Völkers niet wor-den aangerekend. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om een eigen NEN 2580 meting de (laten) uitvoeren.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Prins Hendriklaan 38 -C
Stad Amsterdam
Wijk Willemspark
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1912
Woonoppervlakte 103m2
Energielabel B
Kamers 2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Engel & Völkers Amsterdam
E-mailadres amsterdamzuid@engelvoelkers.com
Telefoonnummer 020-7162418

Vergelijkbare woningen