Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Pieter Cornelisz. Hooftstraat 180, Amsterdam

Wonen aan het Vondelpark in dit toonaangevende gebouw op een van de mooiste locaties in Amsterdam Zuid. Dit meesterwerk is in 1991 herrezen, waarbij de prachtige klassieke kenmerken zorgvuldig behouden zijn gebleven. Ontdek een tijdloze harmonie tussen het verleden en hedendaagse allure.

Dit appartement, pal aan het Vondelpark, biedt huidig comfort in overvloed. Met een schitterende entree, een eigen parkeerplaats en berging in de ondergrondse parkeergarage en zelfs een attente huismeester, is hier aan alles gedacht.

Luxueus wonen met alle gemakken binnen handbereik.

Indeling:
Het appartement bestaat uit twee verdiepingen; de bel-etage en een daaronder gelegen tuinverdieping. Op de tuinverdieping is een riante woonkamer, grenzend aan een weelderige tuin op het zonnige zuiden van wel 17 meter diep. Een oase van ruimte en comfort, direct grenzend aan het Vondelpark.
De living heeft een sfeervolle gashaard en een glazen schuifpui die zorgt voor uitzicht op de tuin. Daarnaast is er ruimte voor een royale eethoek, grenzend aan de goed uitgeruste keuken. De keuken, ruim van opzet, is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Een fraaie bordestrap verbindt de tuinverdieping met de bel-etage. Hier komt men in een tweede zitkamer. Het plafond reikt hier tot een hoogte van bijna vier meter en grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en uitzicht op de straat. Via een ruime hal bereikt men de slaapkamer met een terras dat uitkijkt op het Vondelpark. De slaapkamer beschikt over een fraaie inloopkast met grote, op maat gemaakte kasten. Ook is er via de slaapkamer toegang tot de onlangs vernieuwde badkamer. Deze is royaal van formaat en beschikt over een inloopdouche, w.c., bidet, vrijstaand ligbad en een dubbel wastafelmeubel. Luxe en functionaliteit gaan hier hand in hand.

Tweede of derde slaapkamer:
Dit appartement biedt verschillende opties voor de indeling. Het is mogelijk om eenvoudig een tweede of derde slaapkamer te creëren op de eerste verdieping, waar momenteel de woonkamer zich bevindt. Onze makelaar staat klaar om u te informeren over de mogelijkheden. Bekijk ook de alternatieve plattegrond ter inspiratie.

Parkeren:
Eigen parkeerplaats beschikbaar, direct toegankelijk in de beveiligde en afgesloten parkeergarage onder het complex.
Vraagprijs: € 150.000,- K.K. Parkeerplaats onlosmakelijk verbonden met de koop van het appartement.

Erfpacht
Het recht van erfpacht is voortdurend en het huidige tijdvak loopt tot en met vijftien augustus
tweeduizend negenendertig. Canon € 4546,- per jaar (appartement, berging en parkeerplaats).
Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1966.

Locatie:
De P.C. Hooftstraat in Amsterdam is de meest exclusieve winkelstraat van de stad, bekend om zijn chique uitstraling en high-end boetieks. Gelegen in de stijlvolle buurt Oud-Zuid, biedt deze straat een luxueuze winkelervaring met een scala aan internationale designerwinkels, boetieks en modemerken. Van haute couture tot high-end accessoires, de P.C. Hooftstraat is een bestemming voor liefhebbers van mode en design.

De omgeving ademt een sfeer van elegantie en culturele rijkdom met ligging in de chique buurt Oud-Zuid, treft men in de nabije omgeving prachtige herenhuizen, groene parken en statige lanen.
Langs de nabijgelegen grachten kun je genieten van de iconische Amsterdamse architectuur en de sfeer van het historische stadscentrum. Het Museumplein, de thuisbasis van gerenommeerde musea zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum, bevindt zich op loopafstand. Dit maakt de omgeving niet alleen aantrekkelijk voor shoppers, maar ook voor kunst- en cultuurliefhebbers.
Daarnaast zijn er tal van trendy restaurants, boetiekjes en cafés in de buurt, waardoor de P.C. Hooftstraat en omgeving een levendige en kosmopolitische buurt vormen waarin u het bruisende karakter van Amsterdam kunt ervaren.

Kenmerken:
• Gesitueerd in een elegant en uitstekend onderhouden pand;
• Appartement verdeeld over twee woonlagen
• Optie om meerdere slaapkamers te creëren, biedt veelzijdigheid in de indeling
• Woonoppervlakte 183 m²
• Royaal perceel met tuin van bijna 120 m², direct grenzend aan het Vondelpark
• Balkon met uitzicht over het park
• Recent vernieuwde badkamer
• Berging in de onderbouw
• Exclusief Parkeerplaats in de ondergelegen garage, vraagprijs € 150.000,- K.K.
• Parkeerplaats onlosmakelijk verbonden met de koop van het appartement
• Gebouw is voorzien van een lift
• Camerabewaking
• Bijzonder verzorgd trappenhuis
• Huismeester aanwezig
• Professioneel beheerde VVE
• Niet-zelfbewoningscausule
• Servicekosten € 685,- per maand (appartement, berging en parkeerplaats)
• Erfpacht: € 4546,- per jaar (appartement, berging en parkeerplaats)
• Oplevering: in overleg

Disclaimer:
Deze informatie is door Engel & Völkers met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Engel & Völkers geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen Engel & Völkers niet worden aangerekend. Koper heeft de gelegenheid om een eigen NEN 2580 meting uit te (laten) voeren.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Pieter Cornelisz. Hooftstraat 180
Stad Amsterdam
Wijk Museumkwartier
Ligging In woonwijk
Aan park
Aan rustige weg
Vrij uitzicht
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1991
Woonoppervlakte 183m2
Energielabel B
Kamers 4
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Tuin Ja, achtertuin
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Engel & Völkers Amsterdam
E-mailadres amsterdamzuid@engelvoelkers.com
Telefoonnummer 020-7162418