Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Een mooi ruimtelijke 2-kamerappartement van 47 m² gelegen op de tweede verdieping op eigen grond, met een klein privé balkon en een fantastisch gezamenlijk dakterras. Dit fraaie appartement bevindt zich op een uitstekende locatie, dicht bij het centrum, het Vondelpark & De Hallen.

Ligging en bereikbaarheid:

De ligging is zeer centraal met o.a. op loopafstand het populaire Vondelpark, winkelgebied Kinkerstraat/ Jan Pieter Heijestraat/ Overtoom, de Ten Kate Markt, sportschool David Lloyd (op de kop van de Overtoom), diverse hotspots zoals Wijnbar Barrica, Café Cómodo, Restaurant Forno, Edel en LOT61 Coffee Roasters. Ook zeer nabij gelegen De Hallen met daarin o.a. de foodhallen, restaurants, een bioscoop en verschillende winkels. Deze hippe locatie staat dus garant voor een grote diversiteit aan winkels en horeca. De wijk heeft verder tal van voorzieningen zoals scholen, kinderopvang en culturele uitgaansgelegenheden. Het appartement is goed te bereiken met verschillende bus- en tramlijnen op loopafstand en met de auto ben je binnen 5 minuten op de ringweg A- 10.

Indeling:

Via het nette gemeenschappelijk trappenhuis bereik je het appartement op de tweede etage. Entree met daarnaast de meterkast, hal/ gang, inpandige berging met de wasmachine- en droger aansluiting en de cv-ketel. De riante slaapkamer is voorzien van een ombouwkast met veel bergruimte. Vanuit de slaapkamer is er toegang naar het balkon aan de achterzijde. De badkamer kan vanuit de zowel de slaapkamer als de hal betreden worden en is v.v. douche, wastafel en toilet. De woonkamer en de open keuken bevinden zich aan de voorzijde en doordat de grote ramen tot aan het plafond komen en deze op het zuiden gelegen is, is dit een hele lichte ruimte. De open rvs keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woon- eetkamer heeft een plafondhoogte van ca. 2,40 meter. Er is een gezamenlijk zonovergoten dakterras van ca. 125 m² waarbij je uitzicht hebt over de hele stad. Het dakterras wordt onderhouden door de VvE. In 2021 is de vloer volledig vernieuwd door een houten visgraten vloer.

Vereniging van eigenaars (V.v.E.):

Er is sprake van een actieve en financieel gezonde V.v.E.. De leden laten zich ondersteunen door een professionele beheerder en werken met een meerjarig- onderhoudsplan. De maandelijkse servicekosten zijn momenteel ca. € 142,-.

Bijzonderheden op een rij:

- Woonoppervlakte van 47 m²

- Balkon aan de achterzijde van 3,8 m²

- Riant gemeenschappelijk dakterras

- Plafondhoogte in de woonkamer van maar liefst 2,40 meter

- Eigen grond dus erfpacht is niet van toepassing

- Dubbel glas en energielabel B

- Traditioneel gebouw uit 1897 met een rijke en gevarieerde detaillering

- Complex is ingrijpend gerenoveerd in 2004

- Centrale ligging in een populaire buurt op loopafstand van het Vondelpark en De Hallen

- Verwarming en warmwater via eigen CV-ketel

- Actieve en financieel gezonde V.v.E. werkend met een onderhoudsplan, de maandelijkse servicekosten zijn ca. € 111,-

- In 5 minuten bereik je de ring A-10

Notaris
De koper heeft de keuze voor een Amsterdamse notaris welke een koopakte zal opstellen conform Amsterdams Model.

*Disclaimer: alle informatie is zorgvuldig samengesteld, er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Kinkerstraat 216 -B
Stad Amsterdam
Wijk Kinkerbuurt
Ligging In woonwijk
In centrum
Woningtype Appartement
Bouwjaar -1906
Woonoppervlakte 47m2
Energielabel E
Kamers 2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Makelaarsland
E-mailadres info@makelaarsland.nl
Telefoonnummer 0882002000