Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

ONDER ARCHITECTUUR GEBOUWD DUBBEL BENEDENHUIS APPARTEMENT, GASLOOS + ENERGIELABEL A; ZORGELOOS VOOR DE TOEKOMST!
MET UNIEK UITZICHT OVER HET BUITEN IJ, EEN ONE-OF-A-KIND APPARTEMENT.

LIGGING/OMGEVING
De woning is gelegen op het Zeeburgereiland in stadsdeel Oost, binnen de ring. De Landmarkt op de Schellingwouderdijk is een mooie wandel- of fietstocht waard, over de Oranjesluizen om biologisch en smakelijk boodschappen te doen. Op het Zeeburgereiland is een basisschool, twee middelbare scholen en sportclubs. Er is horeca in vorm van restaurant Haddock, restaurant Bij Storm, met daarbij Wind & Wheels en centraal op het eiland is een groot park gerealiseerd met een mega Urban Sports Zone. (Skatebaan, horeca op het eiland: restaurant Bluey’s en De Espressofabriek). In het voorjaar en in de zomermaanden wordt er veel gebruik gemaakt van de gezamenlijke picknick tafels en de trampolines in de berm van de waterkant. Verder heerst er een warme, sociale en veilige sfeer in de omgeving. De ontsluiting is er sinds kort ook via een pont.

BEREIKBAARHEID
Zeeburgereiland is een unieke en kindvriendelijke woonwijk in ontwikkeling, op circa vijf fietsminuten via de Amsterdamse brug naar het centrum. Sneltram 26 brengt u binnen tien minuten naar Centraal station. Op fietsafstand zijn verder winkels op IJburg en in de Indische buurt.

INDELING
Entree appartement op de begane grond, ruime gang met toegang tot drie slaapkamers waarvan twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde. De badkamer bevindt zich centraal met bad, inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. Het toilet is separaat. Vanuit de slaapkamers aan de achterzijde is er toegang tot het terras.
Vaste trap naar de eerste verdieping met ruime woonkamer en open keuken. Vanuit de woonkamer heb je geweldig uitzicht en wat opvalt zijn de hoge plafonds en grote raampartijen. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur (oven, magnetron, kookplaat met afzuigsysteem, koel/vries combinatie, vaatwasser).

OPPERVLAKTE
Woonoppervlakte: 166,30 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 11,90 m²
Conform NEN-2580

ONDERHOUD
Het betreft nieuwbouw met aluminium kozijnen met dubbel glas, gasloos, moderne elektra.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente: Amsterdam
Sectie: K
Nummer: 11144
Index: 2

BOUWJAAR
2019

VERENIGING VAN EIGENAREN
De administratie van de V.v.E. wordt uitgevoerd door Delair vastgoed beheer. Momenteel wordt de V.v.E. opgestart

ERFPACHT
Algemene bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 van de Gemeente Amsterdam.
Jaarlijkse canon € 10.707,69

BESTEMMING
Wonen

BIJZONDERHEDEN
*Bouwjaar 2019;
*Stadsverwarming;
*Energielabel A *Duurzaam hout op de gevel, onderhoudsarm;
*Parkeerplaats op eigen terrein;
*Projectnotaris Schut van Os;
*Directe levering is mogelijk.

DISCLAIMER
Deze informatie is door Keij & Stefels B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend. U kunt ook zelf de maten (laten) controleren van het object.
Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Kea Boumanstraat 34 -BV
Stad Amsterdam
Wijk Zeeburgereiland/Nieuwe Diep
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 2019
Woonoppervlakte 166m2
Energielabel A+
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Tuin Zonneterras
Oplevering In overleg
Parkeerplaats ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Keij & Stefels
E-mailadres info@keij-stefels.nl
Telefoonnummer 020-5775333