Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Bijna nieuw (2019) smaakvol gemeubileerd 3-kamer appartement van ca.66m2, met inbouwkasten, ruim balkon op het zuiden, inpandige parkeerplaats en een groot gemeenschappelijk dakterras. Dit appartement ligt in een prettige buurt met centrale ligging ten opzichte van het centrum van Amsterdam, parken, openbaar vervoer, ziekenhuis en uitvalswegen. Met energielabel A+++ ook nog eens geweldig energiezuinig.

Locatie

Dit relatief nieuwe appartementencomplex is gelegen in de wijk Overtoomse Veld. Een wijk in ontwikkeling; er is een compleet nieuw park aan de achterzijde van het appartementencomplex gerealiseerd, op loopafstand vind je supermarkten, bakker, en andere winkels, ook de horeca is goed vertegenwoordigd met The student hotel, bar Zurich en Cafe Bartack. Kinderopvang, scholen, een bibliotheek en bioscoop is ook in de directe omgeving voorzien. Voor ontspanning ligt het Rembrandtpark en de Sloterplas op loopafstand. Momenteel wordt er gesloopt in de omgeving.

“This property is listed by a MVA Certified Expat Broker”

 

Bereikbaarheid De woning is zowel met het openbaar vervoer, de fiets en met de auto gemakkelijk te bereiken. Met 20 min ben je hartje centrum met de fiets of auto en het openbaar vervoer brengt je in ongeveer 25 minuten naar bijvoorbeeld het centraal station. Een opstap vind je op de Jan Voermanstraat, Lelylaan, of Postjesweg.

Indeling Het appartement ligt op de 2e verdieping en is zowel met lift als trap te bereiken. De entree met inbouwkast is ruim en geeft toegang tot alle vertrekken. Er is een separaat toilet. De twee slaapkamers zijn beiden voorzien van inbouwkasten tot aan het plafond (hoogte 2.80cm). De badkamer is prettig ingedeeld met een royale douche en een wastafel met wastafelmeubel. Aan het einde van de gang is de ingang van de woonkamer met open keuken. De keuken is luxe en modern, geheel op maat gemaakt met ruim voldoende keukenkastjes. Het aanrecht is extra diep (70cm). De woonkamer is smaakvol ingericht en hier wederom een ruime inbouwkast en geïntegreerde wijnklimaatkast. Het balkon ligt aan de gehele voorzijde van de woonkamer en ligt op het zuiden gericht. Verder is er een gezamenlijk riant dakterras beschikbaar voor alle bewoners, is er een privé parkeerplek in de parkeergarage met laadpaal en een privé berging op de eerste verdieping. Boven op het dak van het complex liggen er zonnepanelen waarvan 9 stuks bij dit appartement horen.

VvE de Samenwerkers (Piet Mondriaanstraat 200 t/m 206 en de Jan Tooropstraat 95 t/m 227) Het complex beslaat 31 appartementsrechten waarvan 16 woningen en 15 parkeerplaatsen. De servicekosten bedragen € 191,69 voor het appartement, € 41,20 voor de parkeerplaats en € 12,72 voor het beheer van de gezamenlijke afgesloten straat. Totaal servicekosten € 245,61. De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer, bestuurlijke en technische ondersteuning. Er is een MJOP (meerjarenonderhoudsplan) beschikbaar.

Erfpacht Het appartementsrecht is gelegen op gemeentelijke erfpacht met AB2000. Verkopers hebben er tijdens de bouw voor gekozen om de canon 10 jaarlijks de indexeren. Voor nu loopt het tijdvak t/m 30 juni 2027 en bedraagt canon voor de woning € 577,- en voor de parkeerplaats € 44,- per jaar. Na de datum van 30 juni 2027 zal de erfpacht geïndexeerd worden voor de volgende 10 jaar, dit gaat zo door tot het jaar 2067 wanneer het tijdvak is afgelopen. Voor na 2067 is er door de verkopers al een overstap gemaakt naar de eeuwigdurende erfpacht. Ze hebben voor 1-jaarlijkse indexering gekozen, momenteel staat dat bedrag op €210,27 voor de woning en € 33,24 voor de parkeerplaats per jaar. Let op, deze bedragen zijn onderhevig aan inflatie. In de meeste gevallen is de erfpacht aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Bijzonderheden: - Luxe ingericht en afgewerkt appartement, met inbouwkasten en keuken op maat van ca.66m2; - Eigen balkon op het zuiden en gezamenlijk dakterras; - Super licht appartement door de hoekligging en vele raampartijen; - Energielabel A+++ inclusief 9 zonnepanelen; - Nieuwbouw uit 2019; - Lift aanwezig in het complex; - Appartement is in samenwerking met een interieurbouwer slim ingedeeld en voorzien van veel kastruimte; - Inclusief parkeerplaats met laadpaal in de parkeerkelder (in een robot); - In de omgeving wordt momenteel gesloopt; - Een aantal roerende zaken zouden kunnen worden overgenomen; - In de koopakte zal een ouderdoms-, asbest- en niet- zelf bewoon clausule opgenomen worden; - Oplevering in overleg, kan snel.

 

Kom je snel kijken bij deze leuke woning? Neem dan contact op met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief het staat een ieder vrij om het appartement na te meten. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Jan Tooropstraat 97
Stad Amsterdam
Wijk Overtoomse Veld
Ligging In woonwijk
Woningtype Appartement
Bouwjaar 2019
Woonoppervlakte 66m2
Energielabel A+
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja
Parkeerplaats ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar KNAP Certified Expat Broker
E-mailadres info@knapmakelaardij.nl
Telefoonnummer 020-2015533

Vergelijkbare woningen