Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen
Whatsapp ons

Omschrijving

Heerlijk licht studio appartement van 29m² met ruim balkon en uitzicht op de grootste groene binnentuin van Amsterdam.
Perfect als pied a terre maar ook zeker voor starters of studenten.


Indeling:
Via het nette gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de studio op de derde etage. Bij binnenkomst valt direct op hoe licht en ruimtelijk ingedeeld de studio is. De dubbele deuren en de ramen van vloer tot plafond laten al het licht binnen en zorgen voor een vrij uitzicht naar buiten.

Aan de middenwand is de keuken geplaatst, uitgevoerd in hoogglans wit en zwart composiet en voorzien van een RVS wasbak, -afzuigkap en –gaspitten. Verder is er een afwasmachine, een ijskast en een combimagnetron ingebouwd. Compact, maar wel voorzien van alles dat u nodig hebt.

Naast de voordeur is de efficient ingedeelde badkamer, voorzien van WC wasbak en inloopdouche. De badkamer is zeer klassiek uitgevoerd met witte tegels tot het plafond en antraciete plavuizen op de vloer.

Net om het hoekje is plaats voor een goed twee persoons bed, wakker worden met t mooiste uitzicht van Amsterdam, wie wil dat niet?

Het balkon ligt in de late middag en avond zon: hoog zomer kunt u van een uur of half zes tot bijna negen uur genieten van de goeden zonnestralen van de ondergaande zon.


Het appartement is uiteraard gelegen op eigen grond.

Bijzonderheden:
Eigen grond
Gesplitst in 2004
Gerenoveerd in 2009/2010
Nen 2580 meet rapport in dossier

Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten, voldoet deze wellicht niet aan de Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580).

Aspirant-kopers worden uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundigekeuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Graaf Florisstraat 19 -3 a
Stad Amsterdam
Wijk Weesperzijde
Ligging Aan rustige weg
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1903
Woonoppervlakte 29m2
Kamers 1
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Oplevering in overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Makelaardij De Nederlanden
E-mailadres info@denederlanden.eu
Telefoonnummer 020-5893070

Vergelijkbare woningen