Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

**Listed by MVA expat broker**
**English translation underneath**

Townhouse 11, Amsterdam

Wonen in stijl, luxe en comfort op een locatie met internationale allure? Met veel enthousiasme bieden wij u één van de zes spectaculaire Townhouses die de Zuidas rijk is. Hier is 293m2 aan leefruimte gerealiseerd waar luxe, licht en ruimtelijkheid kernwoorden zijn. De afwerking en indeling zijn in 2016 tot in de puntjes uitgedacht door de Fins/Nederlandse design studio Matter of Space, en daarna onder architectuur afgebouwd. En het resultaat is fenomenaal. U kunt borrelen aan het grote kookeiland in de woonkamer, genieten van de inloop regendouches, het ligbad en de uit Finland geïmporteerde sauna in één van de drie badkamers, en op het zonnige dakterras kunt u ontspannen in de jacuzzi terwijl het diner wordt voorbereid in de buitenkeuken. Uw eigen creativiteit kunt u kwijt in maar liefst vier slaapkamers, de royale woonkamer, stijlvolle voorkamer, ruime walk-in closet, en het souterrain dat zich ideaal leent als fitnessruimte. Via hier heeft u bovendien directe toegang tot twee privé parkeerplaatsen in de ondergelegen garage! Het geheel is prachtig hoogwaardig afgewerkt: van Domotica door de gehele woning, ingebouwde speakers in alle badkamers, hoogwaardige eikenhouten visgraatvloeren en high-end verlichting, tot aan geluidloze Frits Jurgens scharnieren en stijlvolle open trap en stalen puien van G. De Rooy - de laatste bekend van vele design magazines.

Hier woont u op een toplocatie, waar u terecht kunt voor alles wat het stadsleven te bieden heeft: van wonen tot werken en recreëren. Het historische centrum met haar gracieuze grachtenpanden, het gezellige Oud Zuid en De Pijp liggen op loopafstand of zijn binnen no time met het openbaar vervoer te bereiken. En ook de Zuidas zelf biedt met haar diverse aanbod aan restaurants met internationale keukens voldoende om te ontdekken. De architectuur van de Townhouse is gericht op het zorgvuldig betrekken van haar groene omgeving, zodat u bijna het huis niet meer uit hoeft voor de natuur. Maar als u toch een lange wandeling wilt maken, liggen het prachtige Beatrixpark, Amstelpark en het Amsterdamse Bos allen op minder dan 10 fietsminuten afstand! De Zuidas is het bruisende zakendistrict van de stad, en heeft dan ook een optimale infrastructuur: de uitvalswegen en het goed ontwikkelde openbaar vervoersysteem zorgen ervoor dat dit een van de best bereikbare plekken van Nederland is. Als voorbeeld: voor een buitenlandse bestemming ligt Schiphol op slechts 6 treinminuten afstand!

Indeling van de woning:

Begane grond

U kunt de woning betreden via de mandelige binnentuin, die enkel wordt gebruikt door de zes townhouses. Eenmaal in de woning vindt u een royale entree die meteen een prachtig inkijkje geeft in de architectuur: denk aan de imposante open trap die Matter of Space ingebracht heeft, de grote raampartijen die zorgen voor een buitengewoon ruimtelijk gevoel en de hoge plafonds die in opdracht van de eigenaar aangepast zijn ten opzichte van het originele ontwerp. Via de hal zijn het toilet, de garderobe en de meterkast te bereiken.

Via een grote glazen deur biedt de hal toegang tot de woon- en eetkamer met open keuken. Ook hier zijn licht en ruimte kernwoorden. De woonkamer is royaal opgezet en heeft grote raampartijen met zicht op de achtertuin. Via een grote schuifpui loopt u eenvoudig het terras op, zodat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen. De ruimte is prachtig afgewerkt met strakke wanden, een hoogwaardige eikenhouten visgraatvloer en stijlvolle inbouwspots die - in de gehele woning - verzorgd zijn door de high-end Belgische partij DeltaLight. De visgraatvloer is in de hele woning met veel aandacht gelegd door Martijn en Wit Vloeren: zonder vellingkant en behandeld met transparant matte ‘Skylt’ lak voor een zo naturel mogelijke uitstraling. De open keuken is van Poggenpohl, en is prachtig geïntegreerd met de woonkamer door de keukenwand en het grote kookeiland met ontbijtbar. Zo kunt u hier uitgebreid koken met de luxe apparatuur, gezellig ontbijten, en kunt u uw gasten in stijl een drankje aanbieden aan de bar.

Eerste verdieping

Via de open trap op de begane grond bereikt u de voorkamer, die te gebruiken is als woon-, lees- of werkkamer. Het vertrek heeft een ruimtelijk karakter door het stijlvolle trappenhuis en de grote deur die toegang biedt tot het op het westen gelegen balkon. Via de voorkamer zijn verder een grote linnenkast en een hal te bereiken. De hal biedt toegang tot twee badkamers en twee slaapkamers: zo geniet iedere slaapkamer het gemak van een eigen badruimte! Al het sanitair in de woning is van Dis Studio, met badkamermeubels van Falper (Italian high-end design) en Boffi. Hoogtepunt zijn bovendien de ingebouwde speakers van Bowers & Wilkins in alle badkamers, die via het Sonos systeem te bedienen zijn! De eerste badkamer is voorzien van een hangtoilet, wastafelmeubel, designradiator en een inloopdouche met regendouche. De tweede badkamer beschikt over een hangtoilet, wastafelmeubel, designradiator en een ligbad met regendouche. In de nis in de muur kunt u uw toiletspullen mooi uitstallen. De slaapkamers zijn geheel instap klaar en beschikken over grote raampartijen, visgraatvloeren en inbouwspots.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping bevinden zich de overloop, een separaat toilet, de derde badkamer, een inloopkast, een slaapkamer en een grote slaapkamer met walk-in closet. Het separate toilet beschikt over een hangtoilet en een wastafelmeubel. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafelmeubel, een designradiator en een glazen inloopdouche met twee regendouches en douchedrains. Als luxe verrassing vindt u hier bovendien een zeer royale en stijlvolle sauna van Helo, speciaal uit Finland geïmporteerd voor deze woning!

De eerste slaapkamer wordt thans als yogaruimte gebruikt, en is ook door u geheel naar eigen wens in te richten. Denk aan een extra slaapkamer, logeerkamer, werkruimte of een speelkamer voor eventuele kinderen. De grote slaapkamer is prachtig afgewerkt met wederom een hoogwaardige houten visgraatvloer, fantastisch grote raampartijen en stijlvolle inbouwspots. Deze slaapkamer is ideaal te gebruiken als master bedroom: het vertrek is buitengewoon riant opgezet en daarom geschikt voor een heerlijk open en spatiale inrichting met een kingsize bed. Hoogtepunt is bovendien de luxe walk-in closet, waar u zich in alle rust kunt klaarmaken voor de dag.

Derde verdieping

Op de derde verdieping bevindt zich het dakterras, welke te bereiken is via het dakhuisje. Op dit mooi afgewerkte dakterras vindt u een stijlvolle buitenkeuken en een grote jacuzzi. U kunt hier heerlijk ontspannen in de zon, genietend van de privacy die de handig geplaatste lamellen en screens u bieden. Ofwel: dit is een sfeervolle en luxe plek om vrienden te ontvangen of van het buitenleven te genieten met familie!

Souterrain:

Het souterrain bestaat uit een royale en strak afgewerkte entree, een wasruimte, een berging en een garderobe. De entree is door haar ruime opzet en strakke afwerking zeer geschikt als fitnessruimte. Via de deur heeft u directe toegang tot de ondergelegen parkeergarage waar uw twee privé parkeerplaatsen tot uw beschikking hebt.

Exterieur:

De woning beschikt over een grote voortuin aan de entreezijde, met een westelijke ligging direct aan de mandelige binnentuin. Daarnaast is er een terras aan de oostzijde, te bereiken via de grote schuifpui in de woonkamer.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 2016, daarna onder architectuur afgebouwd;
- Zeer luxe afwerking met on-Hollandse materialen;
- Energielabel A;
- 4 woonlagen;
- Circa 293 m2 woonoppervlak;
- Zonnig terras met jacuzzi;
- Hoge plafonds;
- Twee parkeerplaatsen separaat te koop;
- Erfpachtcanon € 3.626,- per jaar voor de woning en € 276,- jaar voor de parkeerplaats.
- Servicekosten pp € 114,- per maand

Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Living in style, luxury and comfort at a location with international allure? With great enthusiasm we offer you one of the six spectacular Townhouses in the Zuidas. Here is 293m2 of living space realized where luxury, light and space are key words. The finishing and layout were thought out to perfection in 2016 by the Finnish/Dutch design studio Matter of Space, and then finished under architecture. The result is phenomenal. You can have drinks at the large cooking island in the living room, enjoy the walk-in rain showers, the bathtub and the sauna imported from Finland in one of the three bathrooms, and on the sunny roof terrace you can relax in the Jacuzzi while dinner is prepared in the outdoor kitchen. You can use your own creativity in no less than four bedrooms, the spacious living room, stylish front room, spacious walk-in closet, and the basement which is ideal as a gym. Through here you also have direct access to two private parking spaces in the garage below! The whole is beautifully finished to a high standard: from Domotica throughout the house, built-in speakers in all bathrooms, high quality oak herringbone floors and high-end lighting, to silent Frits Jurgens hinges and stylish open staircase and steel facades by G. De Rooy - known from many design magazines.

Here you live in a prime location, where you can go for everything city life has to offer: from living to working and recreation. The historic center with its graceful canal houses, the cozy Old South and De Pijp are within walking distance or can be reached by public transport in no time. And the Zuidas itself, with its diverse range of restaurants with international cuisines, offers plenty to discover. The architecture of the Townhouse is focused on the careful inclusion of its green surroundings, so that you almost don't have to leave the house for nature. But if you do want to take a long walk, the beautiful Beatrixpark, Amstelpark and the Amsterdamse Bos are all less than 10 biking minutes away! The Zuidas is the bustling business district of the city, and therefore has an optimal infrastructure: the highways and the well-developed public transport system ensure that this is one of the best accessible places in the Netherlands. As an example: for a foreign destination, Schiphol Airport is only 6 train minutes away!

Classification of the house:

First floor

You can enter the house through the private courtyard, which is only used by the six townhouses. Once in the house you will find a spacious entrance that immediately gives a wonderful glimpse into the architecture: think of the impressive open staircase that Matter of Space has brought in, the large windows that provide an extraordinary feeling of space and the high ceilings which were commissioned by the owner and adapted from the original design. Through the hall you can reach the toilet, checkroom and meter cupboard.

Through a large glass door, the hall provides access to the living and dining room with open kitchen. Again, light and space are key words. The living room is spacious and has large windows overlooking the backyard. Through a large sliding door you can easily walk on the terrace, so that inside and outside blend in beautifully. The room is perfectly finished with sleek walls, a high quality oak herringbone floor and stylish recessed spotlights which - throughout the house - were provided by the high-end Belgian company DeltaLight. The herringbone floor was laid throughout the house with great care by Martijn de Wit Vloeren: without bevel and treated with transparent matte 'Skylt' lacquer for the most natural look possible. The open kitchen is from Poggenpohl, and is beautifully integrated with the living room by the kitchen wall and the large kitchen island with breakfast bar. So you can cook extensively with the luxury appliances, have a nice breakfast, and you can offer your guests a drink at the bar in style.

Second floor

On the second floor you will find the landing, a separate toilet, the third bathroom, a walk-in closet, a bedroom and a large bedroom with walk-in closet. The separate toilet has a hanging toilet and a washbasin. The bathroom has a double sink cabinet, a design radiator and a glass walk-in shower with two rain showers and shower drains. As a luxurious surprise, you will also find a very spacious and stylish sauna Helo, specially imported from Finland for this house!

The first bedroom is currently used as a yoga room, and can also be arranged according to your own wishes. Think of an extra bedroom, guest room, workspace or a playroom for children. The master bedroom is beautifully finished with another high-quality wooden herringbone floor, fantastic large windows and stylish recessed spotlights. This bedroom is ideal for use as a master bedroom: the room is extremely spacious and therefore suitable for a wonderfully open and spacious layout with a king-size bed. Highlight is also the luxurious walk-in closet, where you can prepare for the day in peace.

Third Floor

On the third floor you will find the roof terrace, which can be reached through the roof house. On this beautifully finished roof terrace you will find a stylish outdoor kitchen and a large Jacuzzi. You can relax in the sun, enjoying the privacy that the conveniently placed blinds and screens offer you. In other words: this is an attractive and luxurious place to receive friends or enjoy the outdoors with family!

Basement:

The basement consists of a generous and tightly finished entrance, a laundry room, a storage room and a checkroom. The entrance is by its spacious design and sleek finish very suitable as a gym. Through the door you have direct access to the underground parking garage where your two private parking spaces are at your disposal.

Exterior:

The property features a large front garden on the entrance side west, and acces to the shared courtyard. In addition, there is a terrace on the east side, accessible through the large sliding door in the living room.

Special features:

- Built in 2016, then finished under architecture;
- Very luxurious finish with un-Dutch materials;
- Energy label A;
- 4 floors;
- Approximately 293 m2 living space;
- Sunny terrace with jacuzzi;
- High ceilings;
- Two parking spaces sold separately;
- Ground rent canon € 3.626,- per year for the house and € 276,- year for the parking;
- Service costs parking € 114, - per month.

Delivery in consultation.

This information has been compiled with great care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat George Gershwinlaan 11
Stad Amsterdam
Wijk Zuidas
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 2016
Woonoppervlakte 294m2
Kamers 8
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Tuin Ja, voor- en achtertuin
Oplevering In overleg
Balkon ja
Dakterras ja
Parkeerplaats ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar KNAP Certified Expat Broker
E-mailadres info@knapmakelaardij.nl
Telefoonnummer 020-2015533

Vergelijkbare woningen