Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Charmant, goed onderhouden, twee-kamer appartement in het centrum van Amsterdam op een steenworp afstand van het Rijksmuseum en de Noord-Zuidlijn (start te rijden 22 juli dit jaar).


Indeling:
Het appartement bestaat uit een ruime slaapkamer met badkamer en suite aan de rustige achterzijde en een gezellige woonkamer met open keuken aan de voorzijde.

De keuken is voorzien van allerhande inbouw apparatuur waaronder een afwasmachine, hetelucht oven, gas pitten en een RVS en glazen wasemkap. Naast de keuken bevindt zich een knusse nis met een eettafel voor twee.

In de slaapkamer staat een ruim twee-persoons bed en genoeg kastruimte. De badkamer is voorzien van inloop douche, WC, en een wasmeubel en is rondom uitgevoerd in stijlvolle mosaic tegeltjes.

The appartement is ingericht en gestyled door een binnenhuis architect en ademt een warme, moderne, stedelijke sfeer uit. De inventaris is eventueel ter overname beschikbaar

Bijzonderheden:
Niet zelf bewoond clausule van toepassing
Meet certificaat conform NVM meet instructie aanwezig
De inventaris is eventueel ter overname beschikbaar
Eigen grond


VVE:
Servicekosten per maand: € 100,=
Eigendomsaandeel: 3/24
Stemaandeel: 1/8
Kasstand: €24.000,=
De VVE heeft opdracht gegeven tot het laten opstellen van een MJOP
Onderhoud: De VVE is van plan het trappenhuis op te laten knappen, het dak en de kruipruimte na te laten kijken.

Omgeving:
De Fokke Simonszstraat ligt tussen de Reguliersgracht en de Vijzelgracht.
Het appartement ligt vlakbij het Amstelveld, het museumplein, de Pijp en de Utrechtsestraat , bekend om de vele winkeltjes en restaurants zoals; Guts & Glory, Bar Moustache en De Huyschkaemer, Pata Negra, Cowboys to Catwalk, We are Labels en Concerto.
Voor de dagelijkse boodschappen kun je hier terecht bij o.a.; Slagerij de Leeuw, Kaas huis Tromp, Marqt, Albert Heijn en Eko Plaza op de Weteringschans.


.
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Fokke Simonszstraat 82 -1
Stad Amsterdam
Wijk Museumkwartier
Ligging In woonwijk
Woningtype Appartement
Bouwjaar voor 1906
Woonoppervlakte 36m2
Kamers 2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Oplevering in overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Makelaardij De Nederlanden B.V.
E-mailadres info@denederlanden.eu
Telefoonnummer 020-5893070

Vergelijkbare woningen