Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Clercqstraat 7-III, Amsterdam

Fantastisch wonen in centraal gelegen Amsterdam Oud-West! Een zeer sfeervol en mooi tweekamerappartement van 66m², nabij de Jordaan. In de woonkamer is er nog de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creëren. Dit lichte appartement – gelegen op eigen grond - heeft een ideale indeling en beschikt over een zonnig dakterras.

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis met entree op de tweede etage. Hal voor de jassen. Op de derde verdieping aan de voorzijde ligt de zeer lichte woonkamer, een ruime zithoek en ruimte voor een grote eettafel. Door de vele ramen en gunstige ligging met vrij uitzicht is het appartement bijzonder licht en ruimtelijk. Aansluitend de open keuken. De keuken beschikt over alle inbouwapparatuur.
Aan de achterzijde een rustig gelegen slaapkamer. De badkamer is tevens aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een douche, wastafel en wc. Ook is er nog een separate wc in de hal. Via de interne trap bereikt u het zonnige dakterras.

Locatie:
De Clerqstraat ligt in het verlengde van de Rozengracht en verbindt de Jordaan met Oud-West. Onder het appartement de bekende (avond-) supermarkt “Sterk”, met een zeer uitgebreid winkelaanbod. In de buurt vele gezellige restaurants en cafés zoals Morgen & Mees, bar Hendrix en Five brothers Fat. De populaire Ten Kate markt voor dagverse boodschappen op loopafstand, evenals de Foodhallen met veel winkelaanbod en een bioscoop. Tramlijn 13-19 voor de deur geeft snel verbinding naar Amsterdam centraal station. Ook met de auto is de ringweg A10 makkelijk te bereiken.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte: 66m² (NEN gemeten)
- Erfpacht canon €113,36 per jaar
- Tijdvak loopt t/m 29-02-2024
- Dakterras
- Centrale ligging in Oud-West
- Gezonde VvE bestaande uit 4 leden
- Professioneel beheerd door Delair vastgoed
- Servicekosten: € 141,81 per maand
- Dubbele beglazing (HR)
- Energielabel F
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningstelsel

Deze informatie is door Engel & Völkers met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Engel & Völkers geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen Engel & Völkers niet worden aangerekend. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om een eigen NEN 2580 meting de (laten) uitvoeren.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat De Clercqstraat 7 -3
Stad Amsterdam
Wijk Da Costabuurt
Ligging In centrum
Vrij uitzicht
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1899
Woonoppervlakte 66m2
Energielabel F
Kamers 2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Dakterras ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Engel & Völkers Amsterdam Centrum
E-mailadres amsterdamcentrum@engelvoelkers.com
Telefoonnummer 0202622118

Vergelijkbare woningen