Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Zoek je een leuke starterswoning dichtbij het centrum van Sneek waar je zo in kunt? Schrijf je dan in voor de huur van dit heerlijke huis aan de 3e Woudstraat. Recent is het huis grotendeels gemoderniseerd en beschikt derhalve over een nette keuken, badkamer en 2 slaapkamers.

Welkom op de 3e Woudstraat 35 !

INDELING:

BEGANE GROND
Entree, hal, hangtoilet. Woonkamer en langszij keuken met koelkast, gasfornuis en vaatwasser en toegangsdeur naar de tuin. In de woonkamer geeft ook de kunststoffen schuifpui toegang naar de tuin. Vanuit de keuken kom je in de badkamer met douche en wastafel.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met 2 ruime slaapkamers en ruimte voor de wasmachine en droger.

BUITENOM:
Aan de voorzijde op de openbare weg ruimte voor het parkeren van auto's. Aan de achterzijde je eigen terras van ca. 17 m² met veel privacy.

Deze woning wordt verhuurd voor onbepaalde tijd middels een regulier huurcontract en is per direct beschikbaar. Het is mogelijk om huursubsidie aan te vragen.
Bij interesse in het huren van dit huis verzoeken we je een inschrijfformulier in te vullen. Dit formulier kun je bij ons aanvragen of downloaden via bintmakelaardij.nl (klik bij het huis op "brochure" en download het bestand).
Op basis van de inschrijvingen gaan wij een selectie maken. Deze geïnteresseerden worden uitgenodigd voor een bezichtiging waarna de verhuurder de uiteindelijke keuze maakt.
Let op: Het is niet mogelijk om voor het inleveren van het inschrijfformulier een bezichtiging van de woning te doen!

Dit huis is gelegen in de wijk Sperkhem-Tuindorp, een wijk waar je veel woningen uit de bouwperiode 1920-1930 vind, maar door de renovatie en nieuwbouw in 2005 in een deel van de wijk, ook woningen uit de periode 2005 - 2010 tegenkomt. De wijk ligt tussen het centrum en de rondweg van Sneek in waardoor beide snel te bereiken zijn. Een basisschool en sportparken vind je in de wijk, de verdere voorzieningen zijn op korte afstand in het centrum van Sneek gelegen.

Sneek is een bruisende watersportstad, maar Sneek is meer! Naast watersport en het Sneekermeer heeft Sneek nog veel meer te bieden. De stad is rijk bedeeld met monumenten en oude stadsgezichten, heeft diverse musea, een gezellig en gevarieerd winkelcentrum en is rijk aan terrassen, cafés en restaurants. Tel daarbij op de diverse (basis)scholen, de uitstekende ligging t.o.v. de Randstad (Amsterdam binnen 5 kwartier), bus en treinvoorzieningen en het ruime aanbod van bedrijven en ondernemers en je weet het direct: Sneek heeft het!

Meer:
- eigen grond: 66 m²
- inhoud: ca. 225 m³
- bijzonderheden: recent geheel gemoderniseerd. Schilderwerk achter in 2017 vernieuwd, elektra grotendeels recent vernieuwd.

Nieuwsgierig geworden en graag eens binnenkijken? Vul dan het inschrijfformulier in en stuur dat aan ons door. De verhuurder beslist wie hij wil uitnodigen voor een bezichtiging waarna wij dan contact opnemen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en er kunnen door de koper dan ook geen rechten aan worden ontleend. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden. Onderdeel van de huurovereenkomst is het stellen van een bankgarantie/waarborgsom door huurder van 1 maandhuur.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat 3e Woudstraat 35
Stad Sneek
Wijk Sperkhem
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Woningtype Woonhuis
Bouwjaar 1910
Woonoppervlakte 75m2
Energielabel D
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Tuin plaats
Oplevering per direct

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Bint Makelaardij
E-mailadres info@bintmakelaardij.nl
Telefoonnummer 0515 559019