Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

INTERESSE?
Heb je interesse in deze woning? Dan kun je via onze website het formulier ‘bezichtiging aanvragen’ invullen bij de betreffende woning. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om te laten weten of je uitgenodigd wordt voor een bezichtiging. Het is niet mogelijk om telefonisch een bezichtiging in te plannen.

WELKOM IN DEN HAAG
Wij hebben wel een hele mooie, trendy en luxe benedenwoning te huur! De benedenwoning van circa 95m2 heeft een ruime woonkamer met zeer luxe keuken voorzien van alle nodige en luxe inbouwapparatuur, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Er zijn warme en natuurlijke materialen gebruikt om het appartement van een luxe uitstraling te voorzien.
We hebben echt zelden een verhuurder die met zoveel zorg een woning heeft verbouwd en ingericht, aan niets kom je te kort. Vanwege het appartement in combinatie met de royale tuin hoef je de deur niet meer uit!

TUIN VAN 180 M2!
Ook de royale tuin is zeer goed verzorgd en onderhoudsvriendelijk en is gelegen op het zuidwesten. Een tuin waar je in alle rust van het groen en de zon kan genieten. Er zijn twee terrassen te vinden waar je gezellig kan BBQen in de zomer en genieten van een drankje.

WIJK – Statenkwartier
De woning is gesitueerd in de zeer geliefde en zeer trendy wijk Statenkwartier een wijk tussen het centrum van Den Haag en Scheveningen, een zeer geliefde ligging. Hier vind je binnen 5 minuten wandelen de populaire winkelstraat ‘de Fred’ met een grote variëteit aan winkels, terrassen en eetgelegenheden. Wil je even rustig wandelen en genieten van de natuur? Dan ligt het zandstrand van Scheveningen met leuke strandtenten en nog meer entertainment op nog geen 10 minuten fietsen, een echte aanrader! Statenkwartier is een prachtige, oude en statige wijk in Den Haag die erg in trek is bij Nederlanders maar ook bij Expats. Er bevinden zich in deze wijk veel ambassades en Internationale organisaties.

INDELING
Begane grond:
Hoofdentree met intercom en postbussen. Eigen berging.

Voordeur, entree, nette hal met toegang tot alle vertrekken. Berging in het appartement voorzien van wasmachine (Miele) en droger (Miele). Apart toilet met fonteintje.

Ruime woonkamer grenzend aan 2 zijden aan de tuin. De woonkamer heeft een gashaard, grote tv en is luxe en warm ingericht. Verder is de open keuken voorzien van stenen aanrechtblad, koelkast, vriezer, oven, magnetron, gaskookplaat en afzuigkap. De keuken tevens riant voorzien van inventaris. Naast
de keuken bevindt zich een gezellige werkplek.

Vanuit de woonkamer kunnen er op meerdere plekken de schuifpuien opengezet worden waardoor je de tuin in de zomer echt bij de woonkamer betrekt.

De hoofdslaapkamer voelt als een luxe hotelkamer met een box-spring, kledingkast en tweede tv. Vanuit de hoofdslaapkamer wordt de luxe badkamer betreden voorzien van ruime inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet.

De tweede slaap/werkkamer is multifunctioneel. De eigenaar heeft in op maat gemaakt meubel van de Italiaanse designer Clei laten maken, die de ruimte efficiënt indeelt. Deze kamer is een handomdraai om te toveren van een werkkamer naar een stapelbed of zelfs naar een tweepersoonsbed. Ook heeft deze kamer een moderne inloopdouche.

ISOLATIE EN VERWARMING
Het Energielabel is C. De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing. Verwarming en warm water door middel CV combiketel.

PARKEREN
De woning bevindt zich in een gebied waar een parkeervergunning nodig is. Deze is zeer eenvoudig en snel aan te vragen bij de gemeente Den Haag en hier kunnen wij mee helpen. Kosten zijn circa € 90,00 per jaar.

HIGHLIGHTS
- Bij interesse kan je ons formulier ‘bezichtiging aanvragen’ invullen op onze website
- Geen huisvestigingsvergunning van toepassing
- Woonoppervlak ca. 95 m2
- Energielabel C
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Volledig gemeubileerd
- 2 slaapkamers
- Moderne badkamer en tweede inloopdouche
- separaat toilet
- Luxe keuken met eiland en voorzien van alle inbouwapparatuur
- Volledig voorzien van parketvloer
- Wasmachine en droger aanwezig
- Royale tuin gelegen op het zuidwesten van 180m2
- Geliefde locatie
- Privé berging
- Niet geschikt voor studenten/woningdelers
- Contract voor onbepaalde tijd, minimaal 12 maanden
- Geen huisdieren toegestaan
- Roken niet toegestaan
- 1 maand waarborgsom
- Huurprijs € 2.650,00 excl. per maand
- Beschikbaar per 1 maart 2024

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Johan van Oldenbarneveltlaan 33
Stad Den Haag
Wijk Statenkwartier
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1945-1959
Woonoppervlakte 95m2
Energielabel C
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Tuin Ja, achter- en zijtuin
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Expat & Real Estate B.V.
E-mailadres info@expat-realestate.nl
Telefoonnummer 070-2122589