Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Kerkstraat 27-D, Amsterdam
In hartje centrum van Amsterdam ligt dit aantrekkelijke appartement met één slaapkamer. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping en ligt om de hoek van de Leidsegracht. Het appartement heeft een ruime woon/eetkamer, een mooie keuken en een moderne badkamer.
Indeling:
De gemeenschappelijke entree geeft toegang tot de derde verdieping. Bij binnenkomst entree tot de woon/eetkamer. De originele houten balken en gemetselde stenen muur zorgen voor een authentieke uitstraling. Naast de trap een wasmachine. Verder veel natuurlijk licht binnen in het appartement. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken. Aan de achterzijde bevindt zich de badkamer met toilet. De vierde verdieping is ingedeeld als slaapvertrek.

Locatie:
Het appartement is gelegen op een toplocatie in de historische binnenstad van Amsterdam. In de directe omgeving bevinden zich het Leidseplein, Koningsplein en de Leidsegracht. In de omgeving ook een veelvoud aan gezellige terrassen, winkels, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Vanaf de Marnixstraat en het Leidseplein meerdere trams richting Zuid en het centraal station. Het appartement ligt op loopafstand vanaf het Vondelpark en de grachtengordel.

Kenmerken:
- Huurprijs exclusief gas, water, elektra, tv en internet
- Waarborgsom: ter grootte van 2 maanden huur
- Woonoppervlakte: 31 m² (NEN gemeten)
- Slaapkamers: 1
- Perfecte locatie in het centrum
- Eigenaar behoudt zich het recht van gunning
- Gelegen in een monumentaal pand
- Oplevering kan per direct
- Gestoffeerd

Deze informatie is door Engel & Völkers met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Engel & Völkers geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen Engel & Völkers niet worden aangerekend. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om een eigen NEN 2580 meting te (laten) uitvoeren.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Kerkstraat 27 -D
Stad Amsterdam
Wijk Grachtengordel-Zuid
Ligging Aan rustige weg
In centrum
Woningtype Appartement
Bouwjaar -1906
Woonoppervlakte 31m2
Kamers 2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Engel & Völkers Amsterdam Centrum
E-mailadres amsterdamcentrum@engelvoelkers.com
Telefoonnummer 0202622118

Vergelijkbare woningen