Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
The place for properties that are completely renovated!

Description

Laat je verleiden door dit unieke parterre appartement met ruime achtertuin, waar tijdloze elegantie en modern comfort samenkomen tot een unieke woonervaring. Deze benedenwoning, gevestigd in een majestueus en statig herenhuis uit 1912, biedt een oase van rust en stijl in het bruisende hart van Rotterdam.

Dit ruime drie kamer appartement is over de jaren vakkundig gerenoveerd en goed onderhouden. De smaakvolle afwerking heeft gezorgd voor een harmonieus samenspel tussen klassieke allure en eigentijdse luxe.

Een van de pluspunten van dit appartement is de ruime achtertuin op het zuiden, een stadse oase waar je kunt genieten van zonnige dagen en gezellige avonden in alle privacy. Deze brede en zonnige achtertuin biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, weg van de drukte van het stadsleven.

De ligging van Parklaan 20A is simpelweg ongeëvenaard. Gelegen aan de brede en statige Parklaan, behoort deze woning tot een van de meest gewilde locaties in Rotterdam. Grenzend aan het monumentale park en de schilderachtige Veerhaven, biedt deze omgeving een idyllisch decor voor jouw dagelijkse leven.

Met tramlijn 7 op slechts een steenworp afstand, ben je binnen enkele minuten verbonden met Rotterdam Centraal Station en de rest van de stad. Bovendien bevindt dit appartement zich op loopafstand van talloze gezellige horecagelegenheden en het bruisende centrum van Rotterdam. Van gezellige terrassen tot gastronomische restaurants, van culturele hotspots tot bruisende bars, alles wat je hart begeert is binnen handbereik.

In het Scheepvaartkwartier, Rotterdams ongerept negentiende-eeuwse lustoord voor de gelukkigste zielen van de stad, liggen de verrukkingen voor het oprapen. Het Wereldmuseum, Het Park, de Veerhaven. Curiositeiten uit vreemde culturen en wonderlijk natuurschoon. Een rijke historie en etalage van de rijkdom die de handel en scheepvaart Rotterdam in de loop der eeuwen schonken. Standplaats van baronnen, industriëlen, tsáren zelfs. De wiegende masten in de historische Veerhaven, voortreffelijke restaurants en de Westerkade met zijn kinderkopjes, het klotsend Maaswater en bomenrijen zover het oog reikt, maken het Scheepvaartkwartier tot misschien wel de mooiste buurt van Nederland.

Indeling

Begane grond
Entree, hal, meterkast, toilet met wandcloset en fontein, stalen openslaande deuren naar de ruime woon-/eetkamer met openslaande deuren naar de achtertuin (zuid), studeerkamer met toegang tot de tuin, luxe halfopen keuken met bar, hardstenen aanrecht en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met wasmachine aansluiting, gang, royale slaapkamer met inloopkast en aangrenzende ruime luxe badkamer met duo wastafelmeubel, bad, douche en toilet.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1912
- Energielabel C
- Eigen grond
- Ruime berging op de begane grond met toegang tot de voortuin
- Geheel voorzien van houten vloerdelen
- Zeer ruime achtertuin op het zuiden met gevelbreed elektrisch zonnescherm
- Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact us

Properties

Street Parklaan 20 -A
City Rotterdam
Quarter Nieuwe Werk
Area Alongside park
Alongside quiet road
In city centre
Sheltered location
Property type Ground floor apartment
Year of construction 1912
Surface area 109m2
Energy label C
Rooms 3
Bedrooms 2
Bathrooms 1
Garden Ja, achtertuin
Completion In overleg

Map

Contact us

Leave your details here and the real estate agent of the property shall contact you as soon as possible.

Contact details

Would you like more information about this house, or do you want to plan a viewing? Click on the button below and you will find the contact details of the real estate agent.

Real estate agent Baljon Makelaars
Email info@baljonmakelaars.nl
Phonenumber 010-4223000

Comparable houses